Festivali

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BadCopy LakeFest2017 DSC 3501 fotoMarkoRistic

Nakon odlične prve večeri, Lake Fest je nastavljen odličnim nastupima Galije i dvojca Bad Copy pred 7000 ljudi.

Već od 19 sati uz podgorički Parampaščad uživao je ne tako mali broj fanova, koji je ispod krupačkih topola našao svoje utočište u oazi odlične glazbe. Njih su na bini naslijedili dubrovčani OPG koji su svojim zanimljivim nastupom prodrmali ljude.

Gru LakeFest2017 DSC 2236 fotoMarkoRistic

Nakon njihovog nastupa, na bini se pojavio GRU. Nakon više godina hibernacije ponovo je vratio na veliku binu velike hitove koji su obilježili njegovu karijeru dugu nekoliko desetljeća. Potpomognut Banetom iz MVP-a, izveo je svoje najveće hitove kao što su “Srce”, “Adrenalin Džanki”, “Petak”, “Biću tu” i napravio odličnu atmosferu.

NataliDizdar LakeFest2017 DSC 2738 fotoMarkoRistic

Natali Dizdar je svojim romantičnim pristupom glazbi natjerala sve da zborski pjevaju i uživaju uz lagane note koje je izvela s bendom. Pjesme s posljednjeg studijskog albuma “Iluzije”, kao i hitovi "Mjesto za jedno" "Zamjenit ću te gorim" i "Stranac" bili su odlično prihvaćeni od strane svih koji su se njihali ispred bine.

„Najbolje se stvari doživljavaju. Ne treba ništa da se čuje, već da se osjeti i to se osjetilo večeras, riječi su suvišne. Meni je ovdje bilo jako lijepo. Inače ja u Nikšiću kada gostujem, bilo sam ili s bendom, nama je uvijek ovdje lijepo. Mene za Nikšić vezuje mnogo stvari počev od privatne pa do raznoraznih priča. Taj fluid se jednostavno osjeća. Ja volim Nikšić“ rekao je Nenad Milosavljević odmah nakon nastupa benda Galija.

Galija LakeFest2017 DSC 3262 fotoMarkoRistic

Iako je kiša počela na pola nastupa, 7000 prisutnih je sve velike hitove ovog niškog benda pjevala u glas i uživala u pjesmama kao što su “Dodirni me”, “Kotor”, “Digni ruku”, “Mnogo sam žena poželeo“ i “Stare trube”.

Beogradski hip-hop dvojac Bad Copy je nastavio podizati atmosferu. Ajs Nigrutin i Timbe su isprašili ono što najbolje znaju, a to je praviti odličnu žurku. “Esi mi dobar”, “Žurka”, “Ljubav ili pivo” samo su neke od pjesama koje su apsolutno svi uglas repali zajedno s bendom.

BadCopy LakeFest2017 DSC 3691 fotoMarkoRistic

Na samom kraju intenzitet kiše se naglo povećao i nastup benda Talisco, uz sve napore benda i produkcije da se isti održi, je morao biti otkazan.

Večeras će pokraj Krupca nastupiti Kiril Džajkovski, Neverne Bebe, Mortal Kombat, Samostalni Referenti, Pero Defformero, Porto Morto i Freedom.