Festivali

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

InMusic3-1661

Premda su pred malobrojnom publikom prije njih na glavnoj bini rokali Danko Jones, dok je na World Stageu svirao Orchestra Baobab, ekipa je masovno počela pristizati na Jarun.

Kada su se popeli na binu - fešta je mogla početi.
Flogging Molly doveli su najbolje od Celtic punka u Zagreb, po tko zna koji put već. Emotivno veoma vezani za ovo mjesto i neizmjerno zahvalni publici koja im svaki put priredi veličanstven doček. Kako i ne bi, kada se maksimalno potrude odraditi najbolji mogući show. Karizmatični Dave King nije mogao sakriti oduševljenje, između svake bi pjesme objasnio njeno značenje i zahvalio se publici. Otkrio je da je basist Nathen Maxwell strastven ribič te da je na Jarunu uspio uloviti čak dvije ribe, zbog čega, nasreću nisu ostali gladni. Također, s ponosom je predstavio suprugu Bridget Regan čiji su djed i baka porijeklom iz Hrvatske. Tradicionalnom punkerskom riffu pridružila se harmonika, frula, bendžo i violina te, očekivano, rasplesala dobro raspoloženu publiku.
Atmosfera irskih pubova uspješno se preselila na veliki festivalski prostor i zaprijetila da će oteti svu slavu Kasabianu pred kojima je bio težak zadatak. Bio je to samo početak kraja najboljeg izdanja INmusic festivala ikad.

IMG 3031

Setlista:
The Hand of John L. Sullivan
Swagger
Selfish Man
Drunken Lullabies
The Worst Day Since Yesterday
Requiem For A Dying Song
Saints & Sinners
Life in a Tenement Square
Float
Tobacco Island
Laura
Reptiles (We Woke Up)
Rebels of the Sacred Heart
Devil's Dance Floor
If I Ever Leave This World Alive
What's Left of the Flag
The Seven Deadly Sins
Crushed (Hostile Nations)
Salty Dog