Festivali

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

 DSC2489U petak navečer, nakon pet dana i pet noći odlične elektronske glazbe, super pozitivne energije i uzavrele atmosfere, završilo je četvrto izdanje Sonusa.

Posjetitelji u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso na plaži Zrće i partyjima na brodu, su uživali u nastupu oko 60-ak inozemnih i domaćih izvođača, među kojima su svjetske zvijezde poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carole, Adam Beyera, tINI, The Martinez Brothers, Rodhada, Sam Paganinija, Pan-Pota, Dubfirea, Maceo Plexa i mnogih drugih.
Čak ni kiša i jaki vjetar koji je zahvatio festival prvog dana, nije uspio obeshrabriti vjerne posjetitelje koji su ostali do kraja, plesati s rukama u zraku i s osmjehom dočekivali jutra. Festival je zatvorio tradicionalni 24-satni after party u klubu Kalypsu gdje su nastupili Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Binh, Cabanne i par neplaniranih gostiju od kojih i Seth Troxler.
Festival je posjetilo desetak tisuća ljudi iz cijelog svijeta od kojih je u odnosu na prethodne godine došlo puno više gostiju iz Francuske, Njemačke, Španjolske, Nizozemske, Italije i cijele naše regije.