Festivali

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ZEX 0559Usprkos nezadovoljstvu zbog otkazivanja prvog dana, četvrti po redu Ultra Europe festival opravdao je svoja očekivanja, oduševivši desetke tisuća partijanera iz cijelog svijeta.

Zbog vremenskih neprilika te odgođene prve večeri Ultre, organizatori su objavili da će jednodnevne ulaznice za petak vrijediti i za subotu i za nedjelju (vrijedi i za VIP ulaznice) te oni koji su kupili dvodnevnu ulaznicu za petak i subotu, moći će je koristiti u subotu i nedjelju, a u subotu su odlučili sve nadoknaditi ljubiteljima elektronskog zvuka otvorivši vrata Poljuda već u ranim poslijepodnevnim satima.

Na Ultra main stageu su se redom izmjenjivali velikani elektronske scene Raiden, Fedde Le Grand, Above & Beyond, Armin van Buuren, Vicetone, Matisse & Sadko, Dyro, Thomas Jack, Adventure Club, W&W, Dash Berlin, Nero i Deadmau5.
Velik broj zainteresiranih Ultru je pratio i s ulice, jer Arcadia stage vizualno nije ograđen, na njihovo veliko oduševljenje.
Resistance, druga najveća pozornica Ultra Europe, prva je bila popunjena ljubiteljima nešto "tvrđeg" zvuka.

Velika DJ imena prvog dana su priredila odličnu zabavu brojnim 'ultrašima', kao i organizatori koji su evoluirali na raznolikosti ponude hrane i pića, te oplemenili cijelokupnu organizaciju. Euforija partijanera je trajala do ranih jutarnjih sati završivši spektakularnim vatrometom nad Poljudom.