Festivali

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

20160621232803 IMG 9978U velikom očekivanju headlinerice, Florence Welch i njene mašinerije, drugi je dan INmusic festivala započeo nastupima dva po imenu slična, ali u potpunosti različita benda - Moskva i Moskau. Naš favorit - Moskau.

 

Barns Country podigli energiju beskompromisnim rock'n'rollom

Nakon nastupa pobjednika natječaja "Zasviraj sa Žujom", Spleen G, na binu je samouvjereno stalo Barns Country koji je pravi iznenađenje festivala. Premda prilično nepoznati u domaćim krugovima, napravili su pravi rock'n'roll show. Trudili su ostaviti najbolji dojam i to im je pošlo za rukom. Predstavio se u sklopu ETEP (European Talent Exchange Programme), a uspoređuju ga i s Edom Sheeranom. Puno energičniji od Sheerana s velikim potencijalom. S World bine čuju se latino zvukovi truba, to je Orkestra Mendoza.

Skunk Anansie otkazali nastup - promjene u rasporedu

Zbog bolesti izvođača nastup grupe Skunk Anansie nastup je otkazan, a Kawasaki 3p nastupit će u 21:00 h na Main stageu. Grupa My Baby odsvirat će dodatni set na OTP world satageu, u terminu koji je ranije bio predviđen za Kawasaki 3p

20160621232358 IMG 9854Spektakularna Florence i njena mašinerija

Promovirajući turnejom „How Beautiful„ zadnji studijski album How Big, How Blue, How Beautiful, nadarena pjevačica Florence, zajedno s klavijaturisticom Summers i ostatkom benda, nastupila je na 2. danu INmusic festivala te osvojila mnogobrojne i odusevljene gledatelje prekrasnim, lepršavim, zaigranim i energičnim nastupom. Crvenokosa Florence posjeduje profinjen, zavodljiv, seksi glas prekrasane boje te snažnu i ženstvenu scensku pojavu. Pametno isprepličući pjesme s novog i prva dva albuma (Lungs, Ceremonials), bend je podizao uzbuđenje sjajno raspoložene publike i vodio ju kroz prekrasnu pop-rock čaroliju ispunjenu melnakolijom i romantičkom čeżnjom za uzvišenim. Prepoznavši pozitivnu, optimističnu energiju žene prepune ljubavi prema životu i ljubavi publika je svakom novom pjesmom s razlogom uzvraćala jednakom mjerom, pljeskanjem, plesom i odličnom energijom.