Izvještaji
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dobro nam poznati Mile Kekin je otišao u svom smjeru i za sada mu to jako dobro ide. Jedan od najpoznatijih domaćih pop- rock pa i nekada punk kantautora, Kekin je sinoć u Vintage Industrial baru održao promociju svog nedavno objavljenog albuma "Nježno đonom" koji je zamišljen kao skup pjesama uz koje čovjek može zapjevati, zaplesati, nasmijati se, ali i zamisliti nad samim sobom. Album ima dvanaest pjesama od kojih su neke već pri vrhu top ljestvica i vrlo dobro prihvaćene od publike i fanova.

mk

Koncert je počeo na vrijeme, a Kekin je sa svojim bendom napravio pravi rock tulum. Promocija albuma „Nježno đonom” održana je u pratnji peteročlanog benda sastavljenog od iskusnih glazbenika domaće scene, a to su Mark Mrakovčić, Danko Krznarić, Andrija Lazo, Mario Petrinjak i Viktor Slaming. Vintage je bio pun raspjevane i dobro raspoložene ekipe. Osim pjesama s novog albuma, Kekin nas je počastio i svojim hitovima nastalima dok je bio frontman Hladnog Piva. Iako neki nisu zadovoljni ovom situacijom, Kekin je jako dobar glazbenik i autor te je kao i kod većine glazbenika odlučio raditi ono što voli i želi na svoj način, a to zaslužuje poštovanje.

20231111 DSC 0345 result

Odličnom svirkom sinoć, Kekin je još jednom dokazao koliko vrijedi i donio dobru zabavu, prepunu energije i dobrih vibracija na koncert. Vjerujem da je ekipa bila zadovoljna, barem su tako djelovali. Sve u svemu, jedan jako dobar koncert za petak navečer i poruka svima koji možda ne žele "novog" Kekina, da mu daju priliku, jer svi dobro znamo da se glazbenici, baš kao i ljudi razvijaju, a Kekin ide u sasvim dobrom smjeru.Izvještaji$ich+Dvorac u Klubu kulture


Mortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”