Izvještaji
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svjetska glazbena senzacija Manu Chao stigao je u Osijek, a to je bio događaj koji se ne propušta! Bio je to prvi put da je ovaj izvanredan glazbenik nastupao u Osijeku, i to u sklopu svoje europske turneje, čime je dodatno podigao napetost među obožavateljima diljem regije.

Manu Chao je glazbeni virtuoz bez granica, pjevao je na četiri različita jezika - španjolskom galicijskom, arapskom, portugalskom i wolof - stvarajući time glazbu koja je bila pravo glazbeno putovanje. Njegova glazba je prava mješavina različitih žanrova poput punka, rocka, salse, reggaea, ska i alžirskog raia, a svi ti utjecaji proživjeli su svoj trenutak na koncertu. S obzirom na gotovo četiri desetljeća glazbene karijere, Manu Chao je obradovao publiku s mnogim hitovima, uključujući "Mala Vida", "Clandestino", "Me Gustas Tu" i druge.

mc

Njegove pjesme nose duboke emocije i snažne poruke o ljubavi, životu u getu i imigraciji, a te emocije prenosio je s nevjerojatnom snagom i strašću. Koncert je bio akustičan, što je stvorilo intimnu atmosferu. Manu nije štedio svoju energiju, a ograničen broj karata stvorio je poseban osjećaj povezanosti između izvođača i publike te iako je koncert bio rasprodan prostora je bilo dovoljno za sve. Osjećali ste se kao da ste dio nečeg velikog i posebnog, pogotovo kada bi pozvao publiku s povicima "crazy Osijek".

Atmosfera tijekom koncerta bila je nevjerojatno energična, a Manu Chao je prenio svoju strast prema glazbi na svakog prisutnog. Ovaj koncert nije bio samo glazbeni nastup, bio je to doživljaj koji će se urezati duboko u sjećanja svih prisutnih. Osijek je bio svjedokom ovog glazbenog spektakla, a Manu Chao je pokazao zašto je jedan od najvećih svjetskih glazbenika.Nasumični izvođač

IzvještajiPromocija nove knjige Vinka Barića u zagrebačkom Rockmarku


The Sherlocks @Tvornica kulture 2023.


Glazbeni kolorit Brune Mičetića u Lisinskom


Zmaj Orko Star predstavio "Escape" u Kontesi


Održan prvi LIFT festival


Eksplozija emocija u Tvornici uz Halestorm, Black Veil Brides i Mothicu


Batushka (Krzysztof Drabikowski) + supp. Kanonenfieber, Uburen


Ljepota skrivena u raznolikosti


Životna priča Tine Turner predstavljena u Zagrebu


Jazz festival na ponos gradu Dubrovniku


Drugo ukazanje Baylor Projecta u Lijepoj Našoj


KOIKOI + Proto tip u Močvari


Koncert Songkillersa u Zagrebu


Žestoka rođendanska metal večer u Tvornici


Drugi način u Hard Placeu


GALERIJA: Jonathan u Vintage Industrialu


Škotski pirati opustošili Boogaloo


Lauba je sinoć pjevala za Massima


GALERIJA: Enter Shikari u Tvornici


Zvjezdan Ružić, Neli Andreeva i Zbor Nusha osvojili Lisinski