Izvještaji
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prvi se November fest trebao održati prošle godine, naravno u studenom, no zbog svima znanog razloga zaživio je tek u veljači ove godine. Kako tijekom godina mjesec studeni u smislu brige za muškom zdravlju uzima sve više pažnje, što je pohvalno, tako je nastala i ova hvalevrijedna ideja o nizu koncerata kroz koje se promiče briga o muškom zdravlju, a pritom se daje naglasak na rak prostate I testisa kroz zanimljiv slogan "Briga o mudima ne čini nas ludima".

November Fest, osim što okuplja vrhunske glazbenike, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca.

p

Prvi dan otvorili su Pavel s presjekom svog petnaestogodišnjeg postojanja uz predstavljanje svog novog singla "Dobra stvar". U solidno popunjenoj Tvornici ljuljuškali su nas tako sat i pol i još jednom pokazali zašto ih publika vjerno prati sve ove godine i podupire njihov rad. Neki od hitova koje su izveli su bili Autentično osrednji, Vrijeme Života, Ne daj na nas (pjesma koja je snimljena kao duet sa Tedijem Spalatom), Bijela jedra i Zbog tebe s kojom su završili svoj nastup.

DSCF7613

Detour je počeo točno u 22:45, dobro su uštimani svi moram priznati. Započeli su sa stvari Slavlje i zahvalili svima na podršci. Nastavili su super stvarima Vikend, Biram i nastavili dalje u svom živahnom stilu do kraja ovog prvog dana November fest No.2. Hvala svima koji su podržali ovaj projekt i nastavljamo sutra sa Edo Maajka uz goste iznenađenja i Alejuandro Buendija (aka Saša Antić, TBF) sa svojim bandom Sinovi.

IzvještajiChui u Petom kupeu


Mjuzikl "Ljepotica i zvijer"


Lutke na koncu @ Tvornica kulture


Kratko i upečatljivo iskustvo


Bosak & The Second Hand Band Live In Vidra Theater


Lačni Franz u Hard-Placeu


Cinkuši u močvari obilježili kraj godine


Komemoracija u HNK za Massima


Urban&4 u Saxu - sutra ćemo pričati!


Slavonski božićni domjenak na malo drugačiji način


Zagorski pankeri proslavili kraj godine


Partibrejkers u Vintageu


Zeal & Ardor u Močvari


Zimski MUF rastopio Hard Place


Widowspeak supp. Camille Camille


Odinova večer južnjačkog rocka


Vojko V u Tvornici


Stoneraj na najjače


Kries užario prepunu Močvaru


Milky Chance održali koncert u zagrebačkoj Tvornici