Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jedan je od naših najpopularnijih rock bendova, Opća Opasnost, u zagrebačkom klubu Hard Place predstavio je live album "Opća Opasnost u Domu sportova" objavljen na bogato opremljenom dvostrukom CD-u i Blu-rayu. Snimka je to koncerta održanog u rasprodanom Domu sportova 16. studenoga 2019. godine. Ovim su koncertom zaokružili fantastičnu godinu i obilježili 27 godina karijere.

Kombinacijom hitova s početka njihove karijere poput Treba mi nešto jače od sna, Jednom kad noć i Opća opasnost te Pobjeg'o sam, Uzalud sunce sja kao i onih s aktualnog albuma: Kriva si, Bivše ljubavi, Da je Bog dao i naslovne Karta do prošlosti, Opća Opasnost pružila je publici tog studenoga trosatni spektakl te podsjetila zašto njihov uspjeh traje već punih dvadeset i sedam godina i zašto će Opća Opasnost biti još dugo na samom vrhu.

oo

U zagrebačkom klubu Hard Place, osim članova Opće Opasnosti, okupili su se, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, njihovi fanovi, prijatelji i suradnici. Jedan od njih je i Gordan Penava Pišta, izvršni producent koncerta i njihov dugogodišnji prijatelj koji je prepričao par anegdota i kako su uopće došli na ideju o koncertu u Domu sportova. Danijela-Ana Morić, novinarka koja je napisala tekst za knjižicu izdanja još je jednom naglasila o kakvom se vrhunskom bendu radi, koji daje uvijek od sebe sto posto, a to njihova publika i prepoznaje.

unnamed

Pero Galić, Slaven Živanović Žiža i Branimir Jovanovac Bani u ime benda još su se jednom zahvalili svima koji su sudjelovali u organizaciji koncerta, snimanju i objavljivanju, uz svesrdnu podršku njihove diskografske kuće Croatia Records i glavnog pokrovitelja, INA-e. U režiji Marka Zeljkovića Zelje i glazbenoj produkciji Branimira Jovanovca Banija, objava ovog koncerta predstavlja vrhunsko rockersko audiovizualno iskustvo - Opća Opasnost svojoj publici uvijek pruža samo najbolje. Likovno oblikovanje izdanja potpisuje Ivan Ivanković, a sjajne fotografije djelo su našeg fotografa Branka Galičića Baneta.