Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2007/10/04/F0.jpg, images/SGkoncerti_interviewi/2007/10/04/F0mala.jpg, Plakat, Left} Drugi nastup mladog Hamidovića u zagrebačkom Klubu studenata elektrotehnike protekao je u znaku pedeset – sto ljudi, nekoliko stidljivih pokušaja stage-divinga te jednog potpisivanja na gips. Frenike je promovirao svoj treći album (Povratak cigana). Najavljeni FM Jam predstavljali su DJ Oli Dobolli za gramofonima i te gospodin Osmić kao backup MC i «onaj koji dupla onog koji njega inače dupla».

Počelo je oko pola jedanaest sa Ne-Mo-Žeš kao drugom u set listi što je u najmanju ruku čudno kao i potez ?orđe Balaševića da izvede Pjesmu o Vasi Ladačkim prije ponoći ili kada The Beat Fleet izvede Trilogiju jada kao četvrtu. Neke stvari se čuvaju za kasnije, ali to je vjerojatno namijenjeno da se publika malo trgne. A kad smo kod publike, zaista je bila šarolika: nešto žena koje plešu i u prvom redu par pravo g33k likova koji se trgaju i skaču te znaju svaku lajnu i svaki punch napamet. Što mi je drago jer publika homogenog karaktera kao strogo hip-hoperska zna biti statična jer svatko snima pokrete ruku i način na koji MC na bini repa da MC u publici može to pred ogledalom primijeniti. U KSET-u je u publici bio narod, onaj isti kojemu se dio opusa mladog Hamidovića i obraća dok se ne hvali veličinom nježnika i brzinom flow-a ili ne potpisuje udlage za slomljene udove fanu u prvom redu.

Odrokane su Diši, In full effect, MR Policeman sa zajedničkog albuma sa King Miretom, Ajmo ih rušit` pa Ne-mo-žeš, Ožeži i Stvoren za rap sa Edinih albuma te Povratak Cigana, Ja ne znam, 95%, Bruce Lee rap, Yes Yes i Prepoznaj. Lista nije konačna i podložna je promjenama. Bisa nije bilo. Frenkie je i dalje brz i kad je na vodi tipa Jana. Edo i dalje žica cigarete od ljudi iz prvog reda. Target smrknuto gleda sa strane. Zemlja se i dalje okreće.