×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2007/09/30/press-50cent-antunovic2.jpg, images/SGkoncerti_interviewi/2007/09/30/press-50cent-antunovic2mala.jpg, Pressica 50 Cent, Center}
Jedan od najpoznatijih američkih rappera, 50 Cent nastupit će 3. prosinca u Domu sportova u Zagrebu. Potvrđeno je to na press konferenciji održanoj u dvorani Hotela Antunović gdje su se prisutnim novinarima obratili organizatori događaja Marko Lasić Nered ("Neki Daniels Media"), booking agent Phat Phille, Mladen Nekić kao generalni investitor te predstavnica Hotela Antunović. Informacije o cijenama ulaznica kao i prodajnim mjestima pronađite klikom na ovaj LINK.

Najavljeno gostovanje jedne od najvećih zvijezda današnjice odvija se usporedo s početkom nove klupske sezone "R&B Finest" u Vertigo baru hotela Antunović, koju će 6. listopada otvoriti legendarni DJ Latin Prince (Los Angeles) i DJ Matt White (London).

Upravo je losangeleski DJ Latin Prince, jedan od direktora Universal Recordsa te čest i rado viđen gost u Hrvatskoj zajedno s Markom Lasićem poznatijim kao Nered, zaslužan za organizaciju zagrebačkog koncerta 50 Centa, s kojim su pregovori oko dolaska započeli još u siječnju ove godine.

{mosthumbviewer: images/SGkoncerti_interviewi/2007/09/30/50-cent.JPG, images/SGkoncerti_interviewi/2007/09/30/50-centmala.jpg, 50 Cent, Centr}

Više riječi bilo je posvećeno programu "R&B Finest", novom ekskluzivnom klupskom prostoru koji će ugostiti neke od najpoznatijih svjetskih DJ-a, među kojima su: DJ Latin Prince, DJ Matt White, DJ 279, DJ Trevor Nelson, DJ Shortee Blitz, SJ Cut Killer, DJ MK i dr.

Da vrhunskih događaja u Hrvatskoj do kraja godine neće izostati potvrđuje i dolazak jedne od trenutno najvećih rap zvijezda 50 Centa u zagrebačkom Domu sportova, što će nesumnjivo obogatiti ovogodišnju koncertnu ponudu grada.