×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 852
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
U petak 31.08., u sklopu programa Špancirfesta u Varaždinu, na glavnoj su pozornici kod Starog grada nastupili Overflow, Majke i Partibrejkersi. Ulaz je bio besplatan.
Idealna prilika za poslušati malo kvalitetne glazbe i zabaviti se u petak navečer.

Razlog mog odlaska u Varaždin bio je prije svega Overflow.
Punk rock bend iz Hrvatske (Koprivnice) poznat, prije svega, po svojim energičnim i snažnim živim svirkama, melodičnim pjesmama i dobrom smislu za humor – kako su sami sebe opisali na myspace.com.

Ako ste bili na ovom koncertu dobili ste čvrstu potvrdu te izjave - nisu nimalo pretjerali! Izvrsna živa svirka, iz svakog člana benda pršti toliko energije da bi bilo šteta ne poslušati ih barem jedanput u životu. Iz koncerta u koncert sve su bolje uigrani i sve energičniji.

U sat vremena svirke redali su jednu za drugom pjesme sa svojih albuma "Through Department Store", "Dorothy", "Extremely perverted fantasies of mad milkman disordered mind" i "Unbreastfed 69".
Svaka izvedba bolja od prethodne.

Vjerni fanovi uživali su u pjesmama Dorothy, Una morbida muchacha, The mad milkman, Pussy eater, (Standing on) the edge, Family (I remember Brundo bear), Dora… i popis se nastavlja…

Vjerna publika bila je više nego zadovoljna izvedbom i nastupom.
Više informacija o samom bendu možete potražiti na odlično napravljenoj web stranici www.overflow-tv.com.