Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

6

Četvrtak navečer bio je rezerviran za koncert benda Ničim izazvan, kojem je predgrupa bio zagrebački bend Mnogi drugi. Nakon pune dvije godine imali smo priliku ponovno gledati Ničim izazvan na istom mjestu gdje su nam zapeli za oko - u KSET-u!

Koncert je bio najavljen za 20 sati te je započeo s nekoliko minuta kašnjenja, a prostor se lagano počeo puniti neposredno prije nastupa prvog benda. Mnogi drugi zagrebački je alternativni rock bend koji je kao predgrupa podigao atmosferu, a nakon par izvedenih pjesama ostala mi je u uhu stvar "Čudan svijet".

Ničim izazvan krenuli su očekivano oko 22 sata te su zabavljali nešto više od dva sata. Kroz podužu svirku mogli smo čuti hitove kao što su "O tebi", "Odlaziš", "Trideset" te suradnju s Darkom Rundekom na pjesmi "Beskućnik". Prepun KSET i ljubitelji benda znali su sve riječi pjesama, te je kroz cijeli koncert bila prisutna neka dobra vibra.

Kombinacija studentskog kluba i prigušenje rasvjete pridonijela je intimnijoj atmosferi i dobroj komunikaciji benda s publikom. Vrhunac koncerta bila je izvedba pjesme "Glupost" koju je bend napravio u suradnji s bendom S.A.R.S..

Ovo je događaj koji definitivno niste trebali propustiti ako ste se zaželjeli rokerskog zvuka. Definitivno pristupačna cijena ulaznice za dva benda rezultirala je time da KSET bude prepun mladih alternativaca.