Izvještaji
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Gerzina promoU kultnom zagrebačkom klubu Sax! sinoć je održana koncertna promocija novog studijskog albuma saksofonistaIgora Geržine. U prepunom klubu u prisustvu velikog broja kolega, prijatelja i štovatelja njegove glazbe, Geržina je uz goste Magdalenu Chovancovu, Roberta Fertla, Elvisa Stanića i Jospa Graha, na najljepši mogući način - uživo predstavio album „Bucket List“.

Album "Bucket List" peti je samostalni studijski uradak ovog vrsnog autora i saksofonista čija su prethodna dva albuma osvojila svjetsku smooth jazz scenu, a da će i novi album nastaviti stopama prethodnika , potvrdila je sinoć oduševljena publika u Saxu.
Na repertoaru su se izmjenjivale instrumentalne skladbe s novog albuma 'Bucket List', a koncert su uveličali glazbeni gosti s kojima je Igor surađivao na novom albumu. Na pozornici su mu se pridružili poznata češka saksofonistica Magdalena Chovancova i njemački producent i gitarist Robert Fertl s kojima je Geržina izveo Billboard singl 'Eastern Magic' koji je postigao zapažen uspjeh u stranom radijskom eteru, legendarni gitarist Elvis Stanić na skladbi 'Nail Your Part In A Single Take' te cijenjeni hrvatski trubač Josip Grahna skladbi 'Living Out Of The Suitcase'.
Geržinu i soliste pratio jesjajan prateći bend u sastavu: klavijaturist Jurica Leikauff, gitarist Davor Doležal, bas gitarist Dubravko Vorih i bubnjar Mario Klarić koji su vrhunksim solima pokazali svoje glazbeno umijeće.
Na kraju koncerta, na pozornicu su se popeli svi gosti i zajedno su izveli božićni hit 'Santa Claus Is Coming To Town' te izazvali oduševljenje publike koja je na kraju dugačkim pljeskom odala priznanje ovom neumornom saksofonistukoji je za nakon koncertaizjavio:

Hvala svima. Sretan sam što je publika odlično prihvatila nove skaldbe s Bucket Lista koji za mene ima veliko značenje. Svi imamo želje i ciljeve, stvari prema kojima težimo. Ja ih uvijek imam. Jedna od njih je i ovaj album i drago mi je da sam ostvario jednu stavku sa svoje liste želja. Velika mi čast bila večeras na pozornici ugostiti svoje drage kolege i vrhunske glazbenike, ali najviše sam zahvalan predivnoj publici bez koje svega ovoga ne bi niti bilo. Ovo je zaista najbolji poticaj za dalje!



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici