Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

dirty old 8Hladno pivo, Brkovi i Šank jučerašnjim su druženjem s dvjestotinjak fanova i prijatelja u zagrebačkom Dirty Old Shopu najavili veliki Tulum u Domu sportova.

U opuštenijem tonu kultni zagrebački glazbeni dućan Dirty Old postao je mjesto susreta fanova s njihovim omiljenim bendovima. U gotovo dva sata druženja, bendovi su potvrdili da su ipak najbolji tulumi oni s frendovima, a pogotovo ako ih imate puno. U Tratinsku je stiglo oko 200 vjernih fanova koji su s ove tri zagrebačke grupe nazdravljali pivom, fotkali se, uzimali potpise na plakate i razne djelove tijela ili jednostavno družili se kao na pravom kvartovskom tulumu. Ulica ispred shopa u jednom trenu je bila toliko zakrčena da se i usporio promet Tratinskom.

Ulaznice za koncert u Domu sportova nestajale su velikom brzinom tijekom dva sata tuluma, tako je shop u dva navrata na kratko ostao bez karata, što najviše govori o velikom interesu publike za prvu zajedničku svrku Hladnog piva, Brkova i Šanka.

Ova tri zagrebačka benda nastupit će na prvoj postaji ovogodišnje Tulum turneje, u Domu sportova u subotu 15. listopada. Svezagrebački punk rock Tulum u do sada najžešćem izdanju kroz gotovo četiri sata programa donosi najglasniji koncert na kojem će grupe izvući najveće hitove karijera. Nakon Zagreba turneja se nastavlja 25. i 26. studenog u Rijeci i Splitu. 

Riječka dvorana Mladosti uz Pivo će čuti Urbana i Četvorku te Jonathan. Splitska Spaladium Arena dan kasnije ugostit će HP, Urbana, M.O.R.T. i Kišu metaka.

dirty_old_1.jpg dirty_old_13.jpg dirty_old_15.jpg

dirty_old_17.jpg dirty_old_18.jpg dirty_old_19.jpg

dirty_old_2.jpg dirty_old_4.jpg dirty_old_6.jpg

dirty_old_8.jpg dirty_old_9.jpg