Izvještaji
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

2016 04 07 - Detour Vintage-07

Detour je nakon deset godina karijere napustila pjevačica Maja Posavec. Priličan je to šok za sve fanove, no s obzirom na njen izuzetan uspjeh i pravac u kojem je u posljednje vrijeme krenula, takvo je što bilo i za očekivati. U novo poglavlje karijere krenuli su s Ginom Victorijom, mladom pjevačicom čija boja glasa prilično nalikuje na Majinu. Premijerno predstavljanje nove postave zbilo se sinoć u Vintage Industrial Baru. Koncert je bio rasprodan i tražila se karta više, a publika je s nestrpljenjem očekivala vidjeti i čuti kako će se Gina snaći u ovom, prilično velikom i nezahvalnom poduhvatu.

2016 04 07 - Detour Vintage-01

Snašla se solidno, obzirom da je Maja iza sebe ostavila veliku rupu koju je bilo potrebno popuniti. Određena doza nesigurnosti i nervoze bila je vidljiva na svakom članu benda, no nakon uvjerljive podrške publike, bend je sigurno okrenuo novu stranicu karijere. Predstavili su poletni novi singl "Zaljubila sam se" čiji refren još uvijek svi sigurno pjevuše. Lagana je to, pozitivna pjesmica u stilu Detoura. Bilo da se radi o starim ili o novim hitovima, sve su pjesme dobile priličnu količinu pozornosti. Moja prva pomisao na Detour uvijek je lakoća izvođenja i pozitiva kojom ispunjuju prostor u kojem sviraju i upravo se ona sinoć ponovno potvrdila. Osmijesi na njihovim licima prenijeli su se u publiku koja je lagano cupkala uz dobro poznate ritmove.

2016 04 07 - Detour Vintage-08

Možda je nervoza bila razlog što je Gina na trenutke zvučala slabo u gornjim lagama i na izdržavanim tonovima, na kojima joj je očito nedostajalo potpore, no za prvi put je svoj posao odradila korektno i zadovoljavajuće. Njena želja i ljubav prema pjesmama koje je izvela bila je očita u svakom trenutku, a to je ipak ono najvažnije. Mjesta za napredak ima i više nego dovoljno, a u novu eru su tek zakoračili. Sretan rođendan Detour!



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici