Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

tony 11 of 13Generacije obožavatelja sinoć su ispunile zagrebačku Arenu i s jedinstvenom glazbenim velemajstorom na najljepši mogući način proslavile 25 godina karijere.

Tony Cetinski nakon šest godina od posljednjeg nastupa u Areni Zagreb, odužio im se pak na Dan žena, vrhunskim koncertom koji će mnogima ostati u dugom sjećanju, a prije samog nastupa sreću mu je poželio i gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon nekoliko uvodnih pjesama Tony se posebno zahvalio svim ženama u Areni kojima je i poklonio ovaj koncert, "Zagrebe, hvala na podršci svih ovih 25 godina. Večerašnji koncert poklanjam svim ženama. Želim da je u politici, sportu, glazbi i ostalim sferama društva još više žena, ali i još više muškaraca koji se ne plaše ženskih snaga!".

tony 10 of 13Svoju poruku ženama Tony je dodatno začinio hitovima, 'Kad žena zavoli', 'Opet si pobijedila', 'Neka te odvede', 'Od milijun žena', te 'Zbog nje'. Tony na oduševljene svih nije propustio otpjevati neke od svojih najpoznatijih balada u unplugged verziji kao što su 'Ti samo ti', 'Nek ti bude ljubav sva', 'Nek te zagrli netko sretniji' i 'Caruso'.

Tonyjeva nepresušna energija, humor i karizma, doslovno je zavela publiku, koja je sa svojim glazbenim idolom uglas pjevala od prve do posljednje pjesme. Tony je nizajući svoje najveće hitove još jednom pokazao zašto je među najsjajnijim regionalnim zvijezdama, a dvadeset pet godina prebogate i uspješne karijere, pretočene u gotovo trosatni nastup proletjelo je u trenu. Dokaz svemu navedenome su i dva bisa, te ovacije kojim su ga obožavatelji iz cijele regije ispratili s pozornice.

Publiku u Areni u nastup Tonyja Cetinskog uvela je izuzetna glazbena petorka Pravila Igre. tony 13 of 13I ovim nastupom svirajući već svima znane pjesme koje su poharale radijske i televizijske top liste 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći, 'Kamen na duši' i aktualnu 'Na ulazu', pokazali su zašto su najcjenjeniji debitanti glazbene scene.

Na pozornici uz Tonyja zapjevali su i natjecatelji The Voicea, Jure Brkljača, Alen Bičević i Bruno Banfić koji su sa svojim mentorom otpjevali 'Za ljubav treba imat dušu'. Nakon zajedničke izvedbe Alen Bičević je sa Tonyjem otpjevao 'Lagala nas mala', dok su Jure i Tony izveli legendarnog 'Morskog vuka'.