Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Parni ValjakDvije godine je prošlo od posljednjeg koncerta Parnog valjka u Zadru, a u petak na koncertu u zadarskom Arsenalu, publika je pokazala koliko im je nedostao ovaj bend.

Puni enegrije, snage, Parni valjak je odličnom svirkom pokazao da itekako imaju još puno toga pokazati svojoj publici, ali i da su odlični mentori od kojih bi mlađe snage itekako trebale učiti.

Koncert u petak bio je idiličan spoj akustične i električne izvedbe, nadodan novim pjesmama, koje su u zaista kratkom vremenu od predstavljanja javnosti, postale hitovi, s prepoznatljivim zvukom ovog benda.

Unaprijed rasprodan koncert u Zadru trajao je skoro tri sata, a osim publike, bilo je očito i da dečki iz benda ne kriju zadovoljstvo i odušvljenje publike koja ih je jedva dočekala i koja je s njima otpjevala sve pjesme, doslovno od prve do zadnje.

Koncert su otvorile pjesme ''Moja je pjesma lagana'', ''Sjaj u očima'', ''Neda'', a nastavilo se nizanjem hitova.

Ono što svaki bend tajno priželjkuje dogodilo se upravo njima.
Nakon što su odsvirali cijeli koncert, otpjevali mnoge hitove i starijeg i novijeg datuma, nakon nekoliko biseva te nakon što su se svjetla upalila i dala znak da je koncertu i druženju došao kraj, publika je nastavila pjevati pjesme.

Ovakvu publiku stvarno treba zaslužiti, a oni su svojom dugogodišnjom karijerom i kvalitetnim pjesmama, upravo to i zaslužili.

Jednom riječju, a mnogi su se u petak i složili, ovo je svakako bio jedan nezaboravan koncert Parnog valjka.