Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

l1 5 of 12

Sinoć je u maloj dvorani Doma sportova održan koncert benda Leta 3 pod nazivom Antivalentinovo. Rasprodani koncert je otvorio riječki rock bend Morso. Sedmeročlana postava koja iznimnom lakoćom stvara novu glazbu, povezujući organski i anorganski zvuk u savršenu rock cjelinu i bili su dobar uvod u ono što je uslijedilo.

Po meni apsolutna dobitna kombinacija je pozivanje Kawasaki 3p-a kao goste za ovaj koncert. Odlični, energični i nabrijani Kawasakijevci koji svaki koncert odrade s punom snagom. Vidjeti hrpu ljudi na pozornici koji uživaju u onome što rade je ogroman plus što je i pokazala reakcija ekipe u prepunoj maloj dvorani.  

Odsviravši svoje hitove poput "Ni da ni ne", "Mupovska" ,"Dugo dugo dugo", "Mali Medo"... Kawasakijevci su i za prigodu Antivalentinova odsvirali i romantičnu pjesmu "Anđelko" i "Antonija".

Euforična ekipa ih je otpratila uz ovacije kako je i dočekala Let3. Na pozornici je bio i kip "Angela Merkel sere" koja je trenutno neizostavni dio benda. Letovci su kao i uvijek odradili odličan koncert koji je trajao skoro dva sata. Uz stare hitove, Letovci su premijerno izveli i pjesmu s novog albuma "Kurac Markov". l1 2 of 12Letovski glazbeno-scenski nastup je i ovaj put bio na vrhuncu i stvarno tko do sada još nije gledao Let 3 uživo - krajnje vrijeme mu je da ubrzo posjeti neki od njihov koncerata.

Zajebantsko-provokantni tekstovi u izvedi odličnih glazbenika mogu samo biti pun pogodak i ono što je zapravo dosta bitno, Letovci su od samog starta poseban bend i takvi su i dan danas što je apsolutno za svaku pohvalu. Tri puta su se vraćali na bis, uz tradicionalne "Izgubljene" i bacanje perja, koncert i zadnji bis je završio "Nafta" i "Sam u vodi".

Apsolutan koncert godine, jer iskreno sumnjam da itko može ponoviti ovakav energični glazbeno-scenski spektakl koji su napravili Kawasakijevci i Letovci.

Iskreno se nadam da će se ova dva bend uskoro opet naći zajedno na pozornici.