Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vatra 1

U trgovini Dallas Music Shopa u Zagrebu, virovitički bend Vatra jučer je predstavio novi album "Zmajevi na vjetru". Radi se o njihovom sedmom i dugoočekivanom albumu, kojega su prošle godine najavili singlovi "Tango" i "Saturn" te ovo ljeto "Kraj" i "Jantar".

Vatra 3

Nakon kratkog uvoda u album, nešto nakon 17 sati, bend je u tročlanom sastavu (Ivan Dečak, Tomislav Šušak i Mihael Kurjančić koji mijenja Irenu Celio Cegu) u akustičnoj izvedbi, pred publikom koja je uspjela stati u malu prostoriju Dallasa te onu koja je slušala izvana, zasvirao upravo "Saturn" i "Tango". Najavivši skorašnji koncert u Domu Sportova, Dečak je rekao kako fanovi na njemu mogu očekivati i starije pjesme, uvodeći tako u treću i posljednju jučerašnju pjesmu, stariju "Bilo je dobro dok je trajalo".

Vatra 2

U veseloj atmosferi, neometanoj hladnoćom koja je dopirala iz Tkalčićeve, članovi (uglavnom Dečak) potpisivali su kupljene albume. Album sadrži deset pjesama od kojih su neke, osim spomenutih, "Mišolovka", "Ranjeni" i naslovna "Zmajevi na vjetru".

Također su najavili koncert u Domu sportova 23. listopada, koji će biti premijera novog albuma.

Album "Zmajevi na vjetru" sadrži pjesme:
1. Mišolovka
2. Igle
3. Saturn
4. Kraj
5. Tango
6. Zaboravim
7. Zmajevi na vjetru
8. Ranjeni
9. Jantar
10. Vedro