Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Hladno Pivo Salata 3Hladno pivo je svoju turneju kojom su promovirali novi album „Dani zatvorenih vrata“ završili jučerašnjim velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati.

Dečkima iz Gajnica predgrupa je bila Krešo i Kisele kiše koji su sebe u jednom intervju nazvali „Hladnim pivom za sirotinju“. Iako nikada nisam čuo za njih iznenadilo me što je stadion bio polupun i to ne samo zbog Hladnog piva. Prva dva reda su već skakutala i pjevala zajedno s pjevačem koji je animirao publiku. Oko njega je bio okupljen ostatak benda, njih čak petorica, i imali su izgled pravog ska benda sa svim potrebnim instrumentima. Iako večini nepoznati, zvukom su zaista kvalitetni i zahvalno su odradili svoj zadatak koji zaista nije bio lak.

Hladno Pivo Salata 20Što se tiće posjećenosti, sve je bilo puno prije nego što su Mile, Zoki, Šoki i Suba izašli na pozornicu. Sva stajaća mjesta su bila popunjena, a isto je bilo i s tribinama koje su sa svih strana bile pune onih koji su se odlučili za malo mirniji pristup koncertu.

Hladno pivo je dočekano ovacijama, a od prve pjesme prisutan je bio i pogo. Cijeloga nastupa kombinirali su stare i nove pjesme, a publika im je uzvraćala ogromnom energijom. U pogu je bilo tjesno, iza njega ljudi su skakutali s rukama u zraku, a na tribinama su žene plesale. Pogled s vrha tribina je bio zaista odličan, iako nije bilo te energije kao u prvim redovima. Tamo su se ponajviše zadržali parovi koji su uživali u ljubavnim hitovima najdražeg benda. Također, od tamo se savršeno vidjela cijela publika i prvih dvadesetak redova koji su bili angažirani cijelo vrijeme.

Hladno Pivo Salata 10Prije samog koncerta fanovi su mogli na označenome mjestu pokazati svoje majice za spot pjesme „Mojoj majici“, a u spot će vjerojatno ući i snimke s koncerta kada je bila izvođena pjesma. Tada je Mile natjerao pola publike da skine majice i pokaže ih u zraku.

Najveće oduševljenje izazvali su stari hitovi kao što su „Superman“, „Samo za taj osjećaj“ i „Pjevajte nešto ljubavno“ koja se vjerojatno savršeno čula do Ribnjaka kao što je to bio slučaj kada su dečki zadnji puta bili na Šalati. Nakon što su uzeli malu pauzu nakon „Ezoterije“ i skandiranja „hoćemo još“ bivši pankeri vratili su se i odsvirali još par stvari među kojima su bili „Vjeruj u mene“ i “Zimmer Frei“ te je tako završena ova predivna večer iznad centra Zagreba.