Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Let3-25

Spomenik "Angela Merkel sere" posljednjih je nekoliko mjeseci izazvao veliki interes javnosti, a Let 3 su danas u Laubi ponovno održali sebi svojstven performans.

S obzirom na činjenicu da je nova Predsjednica iz Predsjedničkih dvora žurno odstranila bistu Tita, Let 3 odlučili su ponuditi svoj spomenik "Angela Merkel sere" na privremenu upotrebu svim zainteresiranima na Pantovčaku.

Predsjedničkim dvorima spomenik, a narodu glazba! Let 3 su također objavili novi singl naziva "Gladni"! To je nova-stara internacionala koja je namjenjena komunjarama, drugim hrvatskim rodoljubima i poštenim Hrvatima, kao i ostalim jugoslavenskim narodima.

Let3-23

Spomenik "Angela Merkel sere" predstavljen je i Slovencima pred Križankama u Ljubljani, nakon čega je uslijedio frenetičan koncert Leta 3 u Mini teatru. Slovenski mediji prenose da je kancelarka Angela u delikatnom položaju privlačila pozornost svih prisutnih u ljubljanskom Starom gradu (Delo.si) te da je riječka skupina čak i prije samog službenog otkrivanja skulpture uznemirila javnost (rtvslo.si). Fotogaleriju jučerašnjeg preformansa možete pogledati ovdje(siol.net).

Kako je bilo na promociji provjerite u bogatoj galeriji fotografija našeg kolege fotografa Marka Lopca.