Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Glazbena mladež ovo vrijeme pandemije kao da se probudila, sve više i više je mladih umjetnika i glazbenika na Hrvatskoj sceni što ovu karantenu čini podnošljivom. Jedan od njih je mladi Varaždinski reper, Patrik Vresk, poznatiji kao United, koji je nedavno značio stvar zvanu '042'. Nešto više je imao za riječi i sam Patrik.

Rep u Hrvatskoj je sve više i više popularan , no još uvijek je u manjini na Hrvatskoj sceni, kako si si se ti počeo baviti ovom vrstom muzike i kako je je sve to započelo?
Ma briju smo započeli ne toliko davne 2016. godine, u kafiću zvan Gossip te smo tamo napravili prvi instrumental također zvan Gossip. Rep smo slušali još od davnih dana, nadimili smo se ko Snoop Dogg u svojim dvadesetima i eto tako je nastao Gossip. Gossip samostalno je duo između dva artista Doki Doksa i Uniteda, a Gossip Crew je nastao par godina kasnije kao upotpunjena cjelina i plan za Gossip Records!

Što misliš o Varaždinskoj underground sceni i da li uopće postoji?
Pa Varaždin je sam po sebi underground, ima dosta artista, žanrova iako smo mali grad, zabava se uvijek pronađe!

Stvar '042' za koju ste snimali i spot, odlično je bila prihvaćena, kako je prolazilo snimanje prvo zvuka a kasnije i spota?
Pa 042 je bio neplaniran, Genu Morbid je odrokal instrument, poslani su mu bili neki stariji vokali (042) te smo sklepali tu stvar. Iza spota stoje dečki iz KICKASS Studia (Dario Mikulek i Timon Terzić). Spot je snimljen u jednom danu na lokacijama duž grada.

Trenutno smo u lockdownu, pa nemamo puno mogućnosti, reci nam kako ti provodiš ovo vrijeme karantene?
Za vrijeme lockdowna mi smo također u karanteni, studio soba broj 2 nam je izloacija.

Web: Gossip-records.com/?fbclid=IwAR2Pw5XFAdBzW7Kgx3WMLcY7jJ7uRDyTb4c29VuZA0xDdoxe0O2AVg33izE