INmusic festival 2012
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije Covid-19 se je u subotu 06.06.2020. Ful Kul Buvljak, jedan od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, vratio na plato zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo i okupio mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja. Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 04.07.2020. u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou 2020“ (u sklopu kojeg će se programa na platou kluba održavati raznovrsni glazbeni i ini programi). Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i trajati će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80's, new wave, dark,... hitove, suncu,...

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 04.07.2020. na Ful Kul Buvljaku.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba se u maloj dvorani održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do ponedeljka 29.06.2020. ili popunjenja mjesta.

Moramo napomenuti da će zbog mjera sigurnosti tj razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova biti smanjen pa organizatori apeliraju da se požurite s rezervacijama.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima