INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

full

Full Ferry predstavlja novi hrvatski house/dance klupski klasik naslova “Zatvaram k’o Carola”. Zarazni bassline upotpunjen je catchy vokalom koji je svojevrsni nastavak priče singla “Iš’o sam u Disko”. Full Ferry ovim singlom nastavlja niz izdanja za Aquarius Records u 2019. započetih singlom “Tribute" na kojem je samplirao Dinu Dvornika i nakon kojeg je dobio čast remixirati hit single Nine Badrić “Rekao Si”.

Ovo je ujedno i prvi spot Full Ferrya kojeg je realizirao u suradnji sa producenticom Suzanom Erbežnik i montažerom Karlom Gorupom. Za dizajn covera zaslužan je Viktor Šimunić.

Osim što već više od 10 godina suvereno vlada najpoznatijim DJ pultovima u zemlji, Full Ferry se osobito ponosi produkcijom za projekt Drop Dopers čiji zvuk sada nastavljau solo angažmanu. Kao Drop Dopers producirao je i izvodio vokale ne pjesmi "Iš'o sam u Disko", radio je i popularni remix pjesme "Jesen" Sare Renar te remixirao pjesmu "Sladak kao ti". Inzomeni uspjeh kao dio Drop Dopersa postigao je s remixom pjesme Mariah Carey "Emotions" koji je uvršten na Billboardov popis najboljih ikad remixeva te pjesme.

Produkcija/Glazba/Tekst: Full Ferry
Mastering: Matko Grgas
Montažer spota: Karlo Gorup
Producentica spota: Suzana Erbežnik