INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

debra cd

Dana 31. svibnja u vlastitoj režiji nevjerojatna pijanistica Debra Power ponudila nam je svoj studijski album "That's How I Roll", a radijsku promociju provodi Sarah French i njezina SF Publicity.

Nema tu nikakve filozofije: nevjerojatna svirka klavira, nevjerojatno snažni vokal, te odlični prateći bend, koji u savkom trenutku zna što radi i čvrsto stoji uz Debru. Ova dobitna kombinacija itekako je ostavila traga na moje slušateljsko biće i ovih 12 skladbi, koje je sve skladala sama Debra Power skršila me svojim glazbenim udarom i svojom nevjerojatnom snagom. Izvode li Debra i ekipa R n' R ili se radi o R'n' B, soulu ili gospelu, nema veze. Priča se jednostavno valja, ona samo dolazi i prekriva i obuzima vas svojim izuzetnim sadržajem.

Pijanistica, pjevačica i tekstopisac Debra Power poznata je po svojem moćnom vokalu i energičnom sviranju klavira. Dolazi nam iz Calgaryja i već svojim nastupnim albumom, "Redheads Get the Blues" iz 2016., skrenula je pozornost na svoju glazbu i ekspresivnu prezentacijsku formu. Ubrzo stižu prva priznanja i nominacije za glazbene nagrade pa je tako i dobila nagradu YYC Music za album godine. Uz to stalno nastupa i nastoji da što više ljudi čuje tu njezinu glazbu i da se uvjere o kakvom se potencijalu radi.

I eto, sada je pred svima nama njezin drugi album i ono što imamo prigode čuti to je jednostavno istinska i prava proslava "roots" glazbe.

PREPORUKA:
Moja preporuka išla bi u smjeru pozitivnog ozračja i iskrene preporuke da se, ako već niste, dokopate albuma "That's How I Roll" sjajne pijanistice, pjevačice Debre Power i da se prepustite njezinim glazbenim vratolomijama, čarima i iskrenoj prezentacijskoj formi.
Provjerite obavezno o čemu se tu radi!

Više saznajte na:
www.debrapower.com
https://www.facebook.com/Debra-Power-1543248939325848/
https://twitter.com/debrapower
https://open.spotify.com/album/5tDkBydFyh84LHODK5M6XC

Popis pjesama:

1. All Night Playing the Blues 03:08
2. Takin' the High Road 04:46
3. Blue Tears 03:53
4. That's How I Roll 03:47
5. Last Time I'm Lovin' You 04:20
6. If We Haven't Got Love 04:52
7. Don't Ever Leave Me 05:59
8. I'm Comin' Around 03:16
9. My Grateful Song 04:37
10. Let Me Love You Tonight 05:07
11. Please Forgive Me Blues 03:18
12. Side On Sue 05:07

(Samostalno / SF Publicity)

Yours bluesy,
Mladen Loncar - Mike