Najave novih izdanja

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

pogo brecNakon deset godina tišine, Brec Destroyer, poznatiji kao nekadašnji vođa benda Defiant, najavljuje svoj spektakularan povratak na domaću, ali i širu glazbenu scenu. Ovaj karizmatični glazbenik, čije pravo ime je Vjeko Berec, vraća se s potpuno novim solo projektom, obećavajući glazbeni doživljaj koji će zasigurno uzdrmati temelje hrvatske glazbene industrije.

Pridružujući se snagama s priznatim stručnjacima iz glazbene industrije, Brec Destroyer predstavlja suradnju s Petrom Fumićem za glazbenu produkciju i Jasminom Mišićem kao mikserom. No, tu nije kraj iznenađenjima - sam Brec Destroyer preuzima vokalnu palicu, dodajući svoj jedinstveni pečat projektu.

Glazbeni video za "Dance Floor", režiran i produciran od strane samog izvođača, obećava vizualni spektakl koji će oduševiti obožavatelje glazbe. Svaki kadar pažljivo je osmišljen, stvarajući dojmljivu simbiozu svjetlosnih i vizualnih mračnih komponenata.

Brec Destroyer-ovi tekstovi obećavaju duboko emocionalno iskustvo, proživljeno i autentično. Ovaj povratak nije samo glazbeni događaj; to je putovanje kroz osobni rast, snagu i hrabrost potrebnu za suočavanje s životnim izazovima.

Ovaj članak poziva ljubitelje glazbe i novopridošle da svjedoče jedinstvenoj evoluciji iskusnog umjetnika s naglaskom na novom hitu "Dance Floor". Brec Destroyer nije samo glazbenik; on je pripovjedač priča koji prenosi emocije kroz svaku notu i riječ.

Spremite se za nezaboravan glazbeni doživljaj jer Brec Destroyer s pjesmom "Dance Floor" donosi ne samo glazbeni hit, već i umjetničko djelo koje će definirati novo razdoblje u hrvatskoj glazbenoj sceni. Vrijeme je za promjene, a Brec Destroyer je predvodnik novog glazbenog poglavlja!

IzvještajiAvalanche Kaito: Glazbena lavina u Močvari


Antun IDEM u Très Chic Caféu


U Lisinskom izveden sjajan balet Romeo i Julia


Sve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu


Žestoka rock svirka Kojota grmjela Tvornicom


Sjajna Jeboton Fešta u klubu Boogaloo


Urban&4 na samoborskom fašniku


Megadance party pretvorio zagrebačku Arenu u najveću diskoteku u Hrvatskoj


Mangroove - Acoustic special u Klubu Kazališta Komedija


Svemirko i Donkey Hot nastupili u rasprodanom Vintageu


Kaos 696 Winter War 2024 Tour