Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon pjesama "Korona hit pozitivan" i "Ekrem" s dvostrukog albuma "Karamba!", koji je Zabranjeno pušenje objavilo proljetos, snimljen je spot za pjesmu "Ispod radara". Spot možete pogledati u nastavku.

Pjesma "Ispod radara", treća pjesma s dvostrukog albuma “Karamba!” koja je dobila i svoju video verziju, priča je o čovjeku koji je izgubio "puno toga, i žena i prijatelja, i vjeru u Boga", koji "nije post'o ni slavan ni bogat", ali i dalje vjeruje u ljubav.

Ovu rokenrol baladu, u čijem su stvaranju sudjelovali Sejo Sexon, Elvis J. Kurtovich, Tomislav Andrić i Toni Lović, u video format pretočio je Jasmin Jatić, koji potpisuje scenarij i režiju spota.

"Pjesma "Ispod radara" ima neki tugaljivi ton pa je i video u toj atmosferi tuge za bivšom dragom, a Zabranjeno pušenje dokazuje još jednom da je najbolje upravo u ljubavnim pjesmama" – kaže Jatić koji je glavne uloge u spotu povjerio glumcima Ivoni Baković i Siniši Udovičiću.

"Na snimanju je bilo prezabavno, a velika mi je čast biti dio spota benda koji slušam od djetinjstva" – kaže Ivona, dok Siniša ističe da je odrastao uz "New primitives” i da veliku većinu pjesama Zabranjenog pušenja zna napamet pa je posebno zahvalan na prilici da upravo s njima snima spot.

"Pjesma "Ispod radara" dostiže stare hitove, čim počne znaš da je u pitanju Zabranjeno pušenje" – kaže Siniša i dodaje da mu je jedna od omiljenih pjesama ovog benda "Splitska princeza", koju iz nekog razloga vidi kao logičan nastavak ove muzičke priče.

Frontmen benda Sejo Sexon, skromno, kao i uvijek, predviđa da će ova pjesma “povaliti” regiju.
"Siguran sam da ova pjesma neće proći "Ispod radara" i da će je publika voljeti i pjevati, makar kad popije malo, kao glavni junak našeg spota" – kaže Sejo Sexon.

IzvještajiDrago Diklić u Tvornici


Večer sjajnih basista


Davor Križić nastupio u Petom kupeu


Gibonni u Areni - 2. koncert


dram u KSET-u


4head nadmašio očekivanja u Hard Placeu


Partibrejkers nastupili na Riječkoj zvečki


Gibonni održao prvi od dva rođendanska koncerta


Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band - Live at Peti Kupe


Unplugged koncert T.B.F.-a u Tvornici


Gorgoroth napravili black metal spektakl u Boogalou


Užarena punk veselica u AKC Attack


Lisica u Lisinskom


AntiValentinovo #8


The Croatian Pink Floyd Show u Boogaloou


Krankšvester pokazali zašto ih i dalje volimo


Kekin Trio u Sax!-u


Žestoki tulumu u Boogaloo


Kandžijina večer u Vintage Industrialu


Lu Jakelić napunila Peti kupe