Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Oliver Sim predstavlja Soulwaxov remiks pjesme "Sensitive Child".

Legendarni elektronički duo u stopu prati korake Midlanda (“Romance With A Memory”), Jamie xx (“GMT”) i Wolfganga Tillmansa & Marca Krethera (“GMT”), kako bi proizveli svoj jedinstveni zvuk namijenjen plesnom podiju, fokusiran na istaknutu traku sa Simonovog hvaljenog albuma 'Hideous Bastardz' objavljenog u izdanju Younga. Album je producirao Simov kolega iz grupe The XX, ujedno i cjeloživotni prijatelj Jamie xx, a album je kolekcija pjesama inspiriranih njegovom ljubavi prema horor filmovima i njegovim životnim iskustvom. Sim je objavio nekoliko pjesama s albuma prije njegovog izlaska ''Romance with a Memory'', ''Fruit'', ''GMT'' i ''Hideous'', pjesma koja uključuje dugogodišnjeg heroja Jimmya Somervillea kao gostujućeg vokala. 

 

Glazba s albuma ujedno je i soundtrack kratkog queer horor filma ''Hideous'', sa Simom u glavnoj ulozi i u režiji Yanna Gonzaleza, koji je svoju svjetsku premijeru imao u sklopu Semaine de la Critique na Filmskom festivalu u Cannesu. Film također uključuje Jimmya Somervillea, Biminija i Jamieja XX-a, a sada je dostupan za stream na platformi MUBI.

U međuvremenu, Sim je objavio i sesiju uživo iz BBC-jevih legendarnih studija Maida Vale. Sesija na kojoj je Sim izveo “Run The Credits” i “Fruit”, također je sadržavala obradu trenutnog singla “Strong”, njegove kolegice Romy iz grupe The XX, u kojoj su mu se pridružili Katie Gavin (MUNA), Låpsley, Marika Hackman, Casey MQ i sama Romy.