Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Madonna se ovih dana udružila s reperom Saucyjem Santanom kako bi predstavila “Material Gworrllllllll!”. Novi singl je remiks Saucyjeve vlastite viralne pjesme "Material Girl", koja je inspirirana Madonninim originalnim hitom.

Pjesma ujedno stiže uoči objave ‘’FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES’’, Madonninog kompilacijskog albuma s 50 pjesama koji obuhvaćaju presijek njezine impresivne karijere, a koji će biti objavljen 19. kolovoza 2022. Zbirka hitova, čiji je kustos sama Madonna, slavi njezinu povijesnu prekretnicu kao prve i jedine glazbenice na svijetu koja je imala 50 hitova #1 na bilo kojoj Billboardovoj ljestvici.

{youtube}T0Gz3hJT7Y8{youtube}

‘’FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES’’ obuhvaća cijelu njezinu vladavinu na ljestvicama plesnih klubova s ​​desecima remixeva vrhunskih svjetskih producenata. Osim omiljenih pjesama obožavatelja, kolekcija također uključuje izbor rijetkih remix snimaka, s više od 20 koji će službeno biti objavljene po prvi put ili imati svoj komercijalni/digitalni debi 19. kolovoza. Uz više od 220 minuta remiksa, novo izdanje teče uglavnom kronološkim redom, prikazujući mnoge glazbene reinvencije koje su Madonnu učinile međunarodnom ikonom, od pjesme “Holiday” iz 1983. do “I Don't Search I Find” iz 2019. s remiksima nekih od najvećih i najutjecajnijih DJ-a svih vremena uključujući Shepa Pettibonea, Williama Orbita, Honey Dijon i Aviciija, a na nekima su joj se pridružila velika imena pop scene poput Britney Spears (“Me Against The Music”), Justina Timberlakea i Timbalanda (“4 Minutes”) te Nicki Minaj.

IzvještajiHard Place proslavio 12-i rođendan


Klasična hrvatska četvorka +2 u Splitu


Partibrejkers obilježili velikih 40 godina


2Cellos se u rasprodanoj Areni


Kings of Convenience na tvrđavi sv.Mihovila


Pips, Chips & Videoclips na Šalati


Urban&4 na Sunčanoj strani Prisavlja


Hélène Grimaud nastupila na Ljubljanskom festivalu


Hladno pivo nastupilo u Karlovcu


Pixies na Zagrebačkom velesajmu


Kries dobro „izgorio“ u solinskoj Gradini


Vatra i Urban&4 na Danima piva


Richard Bona i „napolitanska mafija“ osvojili Makarsku


Švedski desant na Abbaziu


Tame Impala u Puli


Održan je kultni Viva La Pola! festival


Prepun amfiteatar u Puli ugostio legendarne Arctic Monkeys


Vlajternativa opet pobjeđuje


Amira Medunjanin u Puli


S.A.R.S. i Bajaga s instruktorima na Adria Summer Festivalu