Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jedan od pop fenomena generacije Z Conan Gray izbacio je drugi studijski album! „Superache“ je dosad najavljen s pet pjesama – posljednja u nizu bila je „Memories“, osobna himna nastala u glazbenikovim ranjivim trenucima. Paralelno s izlaskom „Superachea” predstavljen je i „Disaster“, što je ujedno šesti otkriveni singl s izdanja. „Superache“ je odsad dostupan na svim glazbenim platformama.

Novi princ tužnih pjesama – nadimak kojeg mu je nadjenuo časopis GQ - trenutno se nalazi na svjetskoj turneji “The Conan Gray World Tour 2022.” tijekom koje je svojim obožavateljima povremeno otkrivao detalje o najnovijem albumu. Conan je nedavno iskusio jedan od značajnijih trenutaka u karijeri – naime, u travnju je održao svoj prvi nastup u sklopu svjetski poznatog festivala Coachella.

Izravan i iskren pristup stvaranju pjesama Conanu su na samom početku karijere omogućili da se poveže s publikom. Već s 12 je godina na svojem YouTube kanalu počeo objavljivati glazbeni sadržaj popraćen vizualima koje je sam kreirao, a njegova ga je upornost pretvorila u pop ime koje privlači milijunsku publiku. S prvim albumom „Kid Krow“ iz 2020. godine, hvaljeni 23-godišnji glazbenik dospio je na visoko 5. mjesto Billboard 200 ljestvice, dok su singlovi „Heather“ i „Maniac“ doživjeli ogroman uspjeh na društvenim mrežama. Svojom glazbom osvojio je i neke od vlastitih glazbenih heroja među kojima je i Elton John koji je Conana nazvao „briljantnim tekstopiscem“.