Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Na radost velikog broja obožavatelja diljem sveta, konačno je najavljen glazbeni povratak jednog najvoljenijeg talijanskih pjevača i globalne zvijezde Erosa Ramazzottija! U velikom stilu, novim singlom „AMA“ poznati glazbenik najavljuje studijski album „BATTITO INFINITO“ čiji se izlazak očekuje sredinom rujna. Nova pjesma manifest je obnovljenom umjetničkom identitetu nagrađivanog kantautora. U više od 35 godina karijere Erosa Ramazzotti prodao je 70 milijuna albuma, njegova glazbe do danas je preslušana više od milijarde puta na globalnim glazbenim servisima gdje se sada može slušati i najnovija pjesma.

„AMA“ dolazi uz poruku univerzalne ljubavi, himna je slobode i poziv slušateljima da budu ono što vole i žele biti, bez ograničenja i barijera. Poziv da se osjećaji slave u svim oblicima ujedno je samo početak te se s nestrpljenjem očekuje što je sve ovaj veliki umjetnik pripremio.

„BATTITO INFINITO“ jedinstveni je internacionalni projekt koji spaja novo studijsko izdanje sa svjetskom turnejom. Najavu albuma prati i najava čarobne avanture koja će se odigrati od rujna 2022. do svibnja 2023. godine, a koja će ovog autora dovesti pred publiku nekih od najznačajnijih svjetskih gradova širom sveta, kako bi uživo zajedno proslavili novi album.

„Razmišljao sam o posebnim koncertima kao o najboljem načinu da proslavim izlazak nove glazbe. Bio sam uključen u svaku fazu procesa i vodio sam računa o detaljima i nijansama. U svakom od ovih nastupa bit će utkan dio mene i moje priče. Jedva čekam ponovo sresti i zagrliti svoje fanove, jer smatram da je to najbolji način da se ovo kompleksno vrijeme ostavi iza nas te da ponovo počnem stvarati, zajedno s njima“, kaže Eros o najavljenim planovima.

IzvještajiPlacebo + Jonathan na Šalati


Habib Koite nastupio na 4. Backstageu


Inciter predstavili novi album u Hard Placeu


Novigrad je postao dom bluesa


Konstrakta u Zagrebu


Kids form the sky u Močvari


Dark alternativa u Boogaloou


Prepuna pulska Arena ispratila odlazak velikana


Artistični Urban sa svojom četvorkom popunio pulski Kaštel


Zatvoren je INmusic #15


INmusic festival - dan 3.


Drugi dan INmusic festivala


Otvoren je jubilarni 15. INmusic festival


Vlajternativni dokumentarac prikazan u Zadru


Rival Sons - rock je živ i diše punim plućima


Kasabian kao šlag na tortu jubilarnog INmusica


Nick Cave And The Bad Seeds na INmusicu


Njihovo veličanstvo The Killers


Deftones na INmusicu


Gogol Bordello razvalili Main Stage