Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jedan od istaknutih fenomena generacije Z Conan Gray ima novi singl! Pop glazbenik pjesmom „Yours” povećava uzbuđenje pred izlazak njegovog drugog studijskog albuma „Superache“. „Yours“ je treći Conanov singl u 2022. godini te šesti s albuma, a možete ga poslušati u nastavku.

„Yours“ je ujedno i posljednja pjesma koju Conan otkriva prije izlaska njegovog željno iščekivanog albuma najavljenog za 24. lipnja. Naziv pjesme nagoviješten je prije otprilike mjesec dana, točnije u spotu za prethodni singl „Memories“ u kojem Conanova bivša cura ostavlja kutiju Conanovih stvari pred njegovim ulaznim vratima - na kutiji je podebljanim slovima pisalo „yours“.

U upečatljivoj baladi „Memories“ u kojoj još jednom iznosi osobnu priču nastalu u trenucima kada se osjećao ranjivo, zbog čega nije niti malo začuđujuće kako izvedba uz klavir u pozadini glazbeniku, ali i slušateljima donosi iskustvo katarze. „Memories“ u ovom trenutku broji već više od 19 milijuna Spotify streamova te 4 milijuna pregleda na YouTubeu.

Na Conanovom albumu „Superache“ radio je jedan od najtraženijih producenata i dugogodišnji suradnik Dan Nigro. Osim toga, tri pjesme napisao je s pop zvijezdom Juliom Michaels („The Exit“, „People Watching“ i „Disaster”) te je surađivao s producentom Cirkutom (The Weeknd, Katy Perry, Ava Max). Za miks su bili zaduženi Serban i Mitch McCarthy (Olivia Rodrigo).

Izdanje „Superache“ odsad je dostupno i za prednarudžbe.

Novi princ tužnih pjesama – nadimak kojeg mu je nadjenuo časopis GQ – trenutačno je na svjetskoj turneji „The Conan Gray World Tour 2022.” tijekom koje svojim obožavateljima povremeno otkriva detalje o nadolazećem albumu „Superache“.

Izravan i iskren pristup stvaranju pjesama Conanu su na samom početku karijere omogućili da se poveže s publikom. Već s 12 je godina na svojem YouTube kanalu počeo objavljivati glazbeni sadržaj popraćen vizualima koje je sam kreirao, a njegova ga je upornost pretvorila u pop fenomen koji privlači milijunsku publiku. S prvim albumom „Kid Krow“ iz 2020. godine, hvaljeni mladi glazbenik dospio je na visoko 5. mjesto Billboard 200 ljestvice, dok su singlovi „Heather“ i „Maniac“ doživjeli ogroman uspjeh na društvenim mrežama.

Svojom glazbom osvojio je i neke od vlastitih glazbenih heroja među kojima je i Elton John koji je Conana nazvao „briljantnim tekstopiscem“.

IzvještajiPrepun amfiteatar u Puli ugostio legendarne Arctic Monkeys


Vlajternativa opet pobjeđuje


Amira Medunjanin u Puli


S.A.R.S. i Bajaga s instruktorima na Adria Summer Festivalu


Amenra premijerno u Hrvatskoj


odmatanje duše u Burgu Clam


Freddie i Elton na rimskom/zadarskom forumu


King Gizzard u Šibeniku - 2. večer


King Gizzard & the Lizard Wizard na tvrđavi sv.Mihovila


Combichrist okrenuli Močvaru


Gojira poharala Dom sportova


Vrhunski baletni programi u Ljubljani


2. dan Forestland festivala


Otvoren je Forestland festival


Kojoti + Električni orgazam u Šibeniku


Tom Jones odličan u bajnoj Opatiji


The Rolling Stones u Beču


Spektakularna rapsodija u Bologni


Rock spektakl u Zagrebačkoj areni


Kultur Shock u Zagrebu