Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pripremajući se za još jednu sezonu, Grammyjem nominirani glazbenik dijamantne naklade, Post Malone u suradnji s Roddyjem Ricchom predstavlja novi singl! „Cooped Up“, kojeg možete poslušati u nastavku.

Još jedna u nizu suradnji, pjesma „Cooped Up“ ujedno označava drugi zajednički rad Posta i Roddyja koji dolazi nakon njihovog iznimno uspješnog remixa himničnog singla „wow“ iz 2019. godine.

Najnovijim singlom Post Malone najavio je svoj četvrti studijski album „Twelve Carat Toothache“. Najavljen je za 3. lipnja te dolazi tri godine nakon trostruko platinastog albuma „Hollywood's Bleeding“ koji je zavladao na #1 Billboardove ljestvice. Već sada se predviđa kako će zabljesnuti kao jedan od najistaknutijih izdanja ovog ljeta, a prednarudžbe su moguće već sada.

Krajem prošle godine, Post Malone plasirao je s The Weekndom eksplozivni „One Right Now“ koji je, uz ulazak u Top 10 Billboardove Hot 100 ljestvice, u samo nekoliko mjeseci prikupio više od milijardu streamova. Suradnji s The Weekendom prethodio je ljetni hit „Motley Crew“. Vrijedi spomenuti da je hvaljeni glazbenik uskočio i u singl DJ Khaleda „I DID IT“ s Megan Thee Stallion i Lil Baby, a veliku pažnju privukla je suradnja s Pokémonima te sjajna izvedba pjesme „Only Wanna Be With“ kojom je upriličio proslavu 25. godišnjice franšize.

U sklopu ovogodišnjeg povratka na scenu, Post Malone nastupit će ove subote, 14. svibnja, u Saturday Night Live, što će biti njegovo prvo gostovanje u proslavljenoj emisiji.