Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sentineo predstavlja svoj četvrti singl ‘Human nature’ kojim najavljuje i album prvijenac. Nakon tri objavljena singla na hrvatskom - ‘Samo ti i ja’, ‘Nasamo’ i ‘Daleko’, Human Nature je njegov prvi singl na engleskom jeziku, čiju produkciju potpisuje sad već stalni suradnik – Ivan Mihaljević iz studija Supersonic Songbird.

‘’Pjesma je nastala dosta brzo i pri pisanju sam imao na umu neki Eurovizijski štih, prijavio sam je i na Doru. Nadao sam se da će proći na Doru na temelju kriterija natječaja, ali ugledala je svjetlo dana u klasičnijem izdanju. Pjesma govori o ljubavnim igrama i povuci – potegni odnosima, ljudskoj prirodi kojoj se teško oduprijeti. Svakako čini dobar prvijenac na engleskom jeziku i mislim da stvara dobre temelje za daljnje projekte na engleskom kojima se jako veselim.’’ – poručuje Sentineo.

Glazbu i tekst potpisuje Sentineo čije ime stoji i iza aranžmana, u kojem mu se pridružio Ivan Mihaljević, a trubu je svirao Ivan Prevarić. Mix i Master by Ivan Mihaljević / Supersonic Songbird. Video je producirao Sentineo.