Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Holly Humberstone, jedna od rastućih glazbenih zvijezda, u 2021. je nakon izlaska hvaljenog drugog EP-a „The Walls Are Way Too Thin“, proglašena sljedećim velikim britanskim talentom 2022. godine („BRIT Rising Star Award“), a početak godine obilježila je novim singlom „London Is Lonely“. Pjesmu možete poslušati u nastavku.

Da je tek na početku uspješne priče dokazale su pozitivne reakcije na dosadašnje singlove, a posljednji u nizu je emotivna pjesma koja prepričava njezinu selidbu u London.

„Napisala sam „London Is Lonely“ još u veljači 2020. godine, neposredno prije pandemije. Upravo sam u tom razdoblju napustila svoj dom u kojem sam odrasla da bih se preselila u mali londonski stan s potpunim strancima zbog čega sam se osjećala zarobljeno. Iako sam stalno bila okružena ljudima, osjećala sam se izolirano i kao da ne pripadam tamo“, prepričava Holly te nastavlja:

„Još uvijek pokušavam pronaći mjesto koje mogu nazvati svojim domom, pa mi se činilo logično objaviti ovu pjesmu upravo sada, u periodu tijekom kojeg se mnogi ljudi osjećaju izgubljeno.“

21-godišnja kantautorica koja dolazi iz Granthama, grada iz centralnog dijela Engleske, publici se predstavila još 2017. na BBC Introducing, radijskoj platformi koja promovira mlade britanske nade.

U iznimno kratkom roku, Holly je svojom glazbom osvojila srca fanova diljem svijeta, ponajviše zahvaljujući iskrenom progovaranju o teškim temama – počevši od borbi njezinih sestara s mentalnim zdravljem, pa sve do osobnih tema i odnosa sa svojim prijateljima.