Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Višestruko nagrađivana Grammyjem, Christina Aguilera s novim singlom “Santo” slavi izlazak španjolskog EP-a “La Fuerza”! Na pjesmi “Santo” gostuje također poznati urbani glazbenik Ozuna, a atraktivan spot pogledajte u nastavku.

“Santo” je 3. singl s “La Fuerza”, Aguilerine najnovije kolekcije španjolske glazbe u 20 godina! Na novim pjesmama svjetska zvijezda još jednom pokazuje svoj besprijekoran glas u punoj snazi i to u nevjerojatnom nastupu, uz latino ritmove koji kreiraju savršeni flow i hit! Aguilera je radila s talentiranim umjetnicima. Pjesmu su napisali: Christina Aguilera, Ozuna, Dallas K, Gale, Josh Barrios, produkciju potpisuje Rafa Arcaute, Federico Vindver, Dallas K koprodukciju Afo Verde.

Režiju senzualnog spota potpisuje Nuno i sniman je u Las Vegasu te nastavlja niz spotova - "Pa' Mis Muchachas" i "Somos Nada." Snimanje EP-a je imalo značajan utjecaj na ovu glazbenu ikonu, a inspirirano je njenim ekvadorskim korijenima koji su zaslužni za njezinu ljubav prema glazbi.

EP uključuje šest jedinstvenih i izuzetnih pjesama ispunjenih najboljim latino zvukovima u njihovoj različitosti pod jednim zajedničkim nazivnikom – osnaživanje.

“Kada moji obožavatelji slušaju glazbu, želim da se osjećaju osnaženo i slobodno. Naravno da želim izraziti i druge emocije i osjećaje kroz svoju glazbu, kao što je biti sexi i energično – ali u osnovi u prvi plan stavljam to da iz moje glazbe izađe osjećaj osnaživanja”, istaknula je Aguilera u nedavnom intervjuu za Ocean Drive Magazine.