Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon duže diskografske pauze, sarajevski Helem Nejse obradovao je danas sve ljubitelje novim singlom "Guramo tu priču". Singl "Guramo tu priču" je predstavljen mračnim videospotom baziranim na sudaru tarantinovskog štiha i kinematografskog stilskog crnila balkanskog filma devedesetih, uz nezaobilazan šarm i humor Helem Nejsea.

Ovo je još jedno audiovizualno ostvarenje nastalo u suradnji s Admirom Švrakićem, koji potpisuje režiju i scenarij.

Pjesma je nastala za potrebe "Novogodišnje priče", prazničnog specijala serijala Bruca Braca Bruda Brada te, kao takva, predstavlja vezivno tkivo između nas autora serijala i nas muzičara, objašnjavaju članovi Helem Nejse.

Njihov posljednji studijski album "Gluten Tag" objavljen je 2020. godine, pred sami službeni početak pandemije koronavirusa, a grupa je započela rad na nasljedniku.

Vjerujemo da je naš PR naglasio u pasusu iznad ove izjave da je rad na novom materijalu počeo, i to je sve što on i mi možemo reći u ovom trenutku, govori Helem Nejse.

Helem Nejse su intenzivirali aktivnosti te će u prvom kvartalu 2022. godine finalizirati rad na novoj sezoni serijala Bruca Braca Bruda Brada, čija se premijera očekuje u travnju 2022. godine na BBBB Youtube kanalu.