Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

"Proto_verzija" naziv je upravo objavljenog singla i pratećeg video spota dubrovačkog skladatelja i producenta Žarka Dragojevića. Uz njega glazbeni aranžman potpisuje bubnjar Maro Zajec s kojim ga vezuje dugogodišnje prijateljstvo i suradnja. Skladba najavljuje album “v12_prefix” koji će izaći do kraja 2022. pod okriljem Geenger Recordsa.

Dvanaest instrumentalnih skladbi koje tvore ovaj album nastajalo je u pauzi između studijskih albuma banda Embassy 516 te mnogobrojnih angažmana Dragojevića kao skladatelja za kazališne predstave, filmove i multimedijalne projekte. Prvi singl i budući materijali povezani su temom "početaka i krajeva" te post-apokaliptičnih scenarija koji su se u međuvremenu djelomično obistinili tijekom pandemije u kojoj se svijet još uvijek nalazi.

Video spot je glazbenik također samostalno montirao i post-producirao, a ilustracijama i animacijom karaktera je vizualno doprinjela Nora Mojaš iz dubrovačkog Linear Studija. Projekt je ujedno podržan od Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika. Više informacija pronađite na službenoj stranici www.zarkodrago.com gdje možete poslušati i sve dosadašnje soundtrack albume.