Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon singlova „Jedan stih“ i „Osluškujem njene korake“, Harry the Kid je objavio EP „Stvar pravog trenutka“ s tri pjesme, te istoimeni singl, pop baladu prožetu orkestracijom i akustikom. Tekst i glazbu potpisuje Haris Ćehić, a miks i mastering Saša Rajković - Zarkoff. EP je snimljen u ljeto 2021.u studiju „Adam tree“ u Zagrebu.

EP se može poslušati na svim streaming servisima (Deezer, Spotify, Tidal, YouTube, Bandcamp).

Harry je kazao nekoliko riječi o albumu: Stvar pravog trenutka“ je nastao u ljeto 2021. u kućnom studiju „Adam tree“ u Zagrebu. Pjesme progovaraju o mikrokozmosu svih velikih i malih ljubavi, onih trajnih i onih koje su trenutak u vremenu. Progovaraju o ljubavi u svim svojim oblicima, o ljubavi prerušenoj u lik djevojke, obitelji, prijatelja, rodnog grada, o uspomeni na bezbroj trenutaka sreće, tuge, ushita, cijelom spektru emocija koje čine život. Opisuju jutra puna straha, trenutak kada nestane svaka sigurnost, kad se zebnja uvuče u svaku poru svakodnevnice i kada se utočište čini mitskim mjestom. No onda iz ruševina proviri ljubav, prašnjava, uplašena, ranjena, ali u suštini neuništiva. Svaki novi stih, nova pjesma je novi početak.

Počevši sa snimanjem materijala za EP, zadao sam si izazov aranžiranja, snimanja, sviranja i raspisivanja orkestracije. U jednoj sam pjesmi („Stvar pravog trenutka“) ugostio Dinka Lupisa na bubnju.

Miks i mastering EP-a je napravio Saša Rajković - Zarkoff, a omot albuma i vizual Dinko Medved. EP prate i dva video spota, spot za „Jedan stih“ je nastao u režiji Gorana Mandića, a drugi za pjesmu „Osluškujem njene korake“ u režiji Dinka Čvorića - Doringa.