Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Globalna superzvijezda Stromae vraća se na scenu s novim singlom „Santé”, energičnom pjesmom koja služi i kao podsjetnik zašto je svestrani belgijski glazbenik jedan od najvoljenijih i najvažnijih glasova moderne glazbe. Slušajte novi singl „Santé” u nastavku.

„Santé” je prva pjesma koju je Stromae predstavio nakon trogodišnje pauze, a posvećena je onima koji rade dok se drugi zabavljaju. U njegovom prepoznatljivom stilu, tekst je prožet iskrenim emocijama koje se na trenutke isprepliću s ironijom te uspješno potiču publiku na razmišljanje.

„Vratio sam se i presretan sam zbog toga. Jedva čekam podijeliti sve na čemu sam radio posljednjih nekoliko godina“, napisao na svojem YouTube profilu, a komentar je nedugo zatim skupio više od 75 tisuća lajkova.

Nova glazba belgijske senzacije popraćena je i službenim videom, čiju režiju potpisuju Jaroslav Moravec i Luc Van Haver. Spot je u nekoliko dana skupio više od 5 milijuna pregleda, što je dodatna potvrda da su slušatelji s nestrpljenjem dočekali vijest o novom singlu.