Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dubrovački Motar Band ovih je dana objavio novi singl, pjesmu "Mokre ulice". Pjesmu možete poslušati u nastavku.

Autor pjesme i frontmen benda o pjesmi je rekao: Pjesma "Mokre Ulice" je napisana inspirativno razvojem mojih osobnih stvarnih događanja i ponašanja društva u kojem živimo, mislim isključivo na gubljenje identiteta čovjeka, hrabrosti, borbe za duševni mirom, skladom. Napisana je 2018. godine.

U spotu se prikazuju scene iz srušenog hotela "Grand" u Kuparima, devastiranog kompleksa kraj Dubrovnika, što je bio dodatni motiv za tekstualnu i vizualnu inspiraciju.

U refrenu pjesme, a što riječi govore: "Budi opet svoj...", jasna je poruka da bez borbe i optimizma, dobre volje, se ne može ništa pokrenuti naprijed...

Pjesma je snimljena u Dubrovniku 2020 godine.

Grupa Motar Band je nastala 2017. godine u Dubrovniku. Na samom početku izvodili su obrade pjesama, no nakon toga je odlučeno da će se bend okrenuti autorskom radu. Na tragu toga snimili su dva spota, i to za pjesme: "Ljeto" i "Mokre Ulice".

Što se tiče stila glazbe, kažu kako nisu opterećeni pravcima, jer su svi odrasli uz pop, rock, funk, balade i svirali u različitim bendovima godinama: uživamo obostrano u istraživanju nota i aranžmana u pjesmama, i što je najbitnije, težimo kvaliteti izvedbe.