Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Michael Kiwanuka razveselio je obožavatelje objavom singla „Beautiful Life“, koji u njegovom prepoznatljivom glazbenom izričaju donosi jedinstven spoj čarobnih zvukova, psihodeličnih nijansi i bogatog vokala. Slušajte pjesmu u nastavku.

„Pri kreiranju ove pjesme usredotočio sam se na ideju kako se prava snaga ljudskog duha krije u pronalaženju ljepote i u teškim trenucima. Nekad je to izrazito teško, ali bila mi je želja preispitati kako bi život izgledao kad bih ga tako doživljavao. Naravno, slušatelji mogu pjesmu interpretirati na vlastiti način“, komentirao je glazbenik povodom objave novog singla.

„Beautiful Life“ dio je Netflixovog dokumentarca „Convergence: Courage In A Crisis“, koji prikazuje izazove života u vrijeme COVID-19 pandemije te čiju režiju potpisuje Oscarom nagrađen Orlando von Einsiedel.

Video najava novog Netflixovog dokumentarnog filma, s Kiwanukinom pjesmom kao glazbenom pozadinom trailera, može se pogledati niže.

Uz objavu novog materijala, hvaljeni se kantautor priprema i za turneju u sklopu koje će promovirati svoj treći studijski album „KIWANUKA“. Svoje posljednje studijsko izdanje objavio je krajem 2019. godine, ali ga zbog epidemioloških mjera nije imao priliku predstaviti uživo publici u Ujedinjenom Kraljevstvu.