Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Eksperiment se nakon jednogodišnje stanke vratio s novim videom. U njihovoj sveukupno četvrtoj epizodi možete pogledati i poslušati pop-up koncert Porto Morto DJ Seta koji se odvio ispred Bookse tamo negdje usred lipnja.

Hrvoje Klemenčić i Roko Crnić, koji si je asistirao s kuharicama pronađenim u Booksi, izveli su elektronsku inačicu svog repertoara, a na popisu se pojavio i remix njihove pjesme Čekam ih koju je obradio TEMPORAL BODY.

Ovu polusatnu zabavu pripremila je ekipa Eksperimenta u suradnji s Booksom. Za one koji ne znaju, Eksperiment je Youtube platforma koja će nastaviti snimati sessione nezavisnih hrvatskih glazbenika kako bi im stvorila prijeko potreban medijski prostor. Još jedna od njihovih misija je snimanjem ovjekovječiti ovaj trenutak koji se događa na našoj vrlo plodnoj glazbenoj sceni, snimiti što više glazbenika neovisno o žanrovima i stilovima te na svom kanalu stvoriti malu medijateku.

Na kanalu možete pogledati i tri videa iz prve sezone u kojima su snimljeni Pendrek, Jeboton ansambl i Klinika Denisa Kataneca. Ove su godine pripremili malo više sadržaja tako da u narednih par mjeseci možete očekivati još sessiona koji su se odvili na jako zanimljivim mjestima. Ako vam se sviđa, zapratite njihove društvene mreže i iščekujte nove epizode.