Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Britanski producent Lewis Roberts aka Koreless predstavio je nedavno novi video za singl 'White Picket Fence', kojeg je režirala njegova prijateljica i kolaboratorica FKA twigs. FACT Magazine ga je premijerno emitirao, a spot prikazuje Korelessa kako peca kraj Lamborghinija, uz grupu divljih goth rejverica, negdje u engleskom seoskom okruženju.

FKA twigs o snimanju videa kaže: "Lewis nije samo dragi prijatelj nego jedan od mojih najdražiš kolaboratora. Njegova sonična paleta je jednako vanzemaljska I kao iz nekog drugog svijeta, koliko i prizemljena, i u meni budi osjećaj povezanosti s prirodom. Za Lewisov video sam htjela to vizualno stvoriti. Misterija se ispreplela s osjećajem poznatosti. 'White Picket Fence' vizual je moderna rekonstrukcija bajke koja ne postoji. Svaka osoba predstavlja posebni glazbeni zvuk, a publi je voajer jer je glazba personificirana u mistično iskustvo. Prvi put sm režirala glazbeni video za drzgog artista i zahvalna sam Korelessu i Object & Animal na prilici." Koreless dodaje: "twigs i ja smo nedavno proveli puno vremena u studiju, jako ju poštujem kao glazbenicu i vizualnu umjetnicu. Uvijek sam voliko vidjeti kako vizualnim uvidima oživljava svoje pjesme, i kad mi je rekla svoju ideju za 'White Picket Fence' spot, nisam ni nazmišljao. To je jedna od najdragocjenijih pjesama na albumu, ali vjerovao sam u nju, dao potpunu kontrolu i neizmjerno sam zadovoljan rezultatom."

Dugo iščekivani debut album "Agor" objavljen je za label Young. Postoji ideja o skrivenim dubinama albuma koji je nastajao više od pet godina, sugerirana njegovim nazivom. Naime, Agor je velška riječ za otvoreno i prikladno je ime za snimku koja postoji na senzornim pragovima, pomaže voditi slušatelja iz jednog carstva u drugo, manje posjećeno. Prostire se kroz različite svjetove plesa, ambijenta i suvremene klasike, a ne zvuči poput primjera bilo kojeg od njih.

Popis pjesama:

1. Yonder
2. Black Rainbows
3. Primes
4. White Picked Fence
5. Act(S)
6. Joy Squad
7. Frozen
8. Shellshock
9. Hance
10. Strangers

IzvještajiOpeth u Tvornici


Sharon Kovacs u Tvornici


Hard Place proslavio 12-i rođendan


Klasična hrvatska četvorka +2 u Splitu


Partibrejkers obilježili velikih 40 godina


2Cellos se u rasprodanoj Areni


Kings of Convenience na tvrđavi sv.Mihovila


Pips, Chips & Videoclips na Šalati


Urban&4 na Sunčanoj strani Prisavlja


Hélène Grimaud nastupila na Ljubljanskom festivalu


Hladno pivo nastupilo u Karlovcu


Pixies na Zagrebačkom velesajmu


Kries dobro „izgorio“ u solinskoj Gradini


Vatra i Urban&4 na Danima piva


Richard Bona i „napolitanska mafija“ osvojili Makarsku


Švedski desant na Abbaziu


Tame Impala u Puli


Održan je kultni Viva La Pola! festival


Prepun amfiteatar u Puli ugostio legendarne Arctic Monkeys


Vlajternativa opet pobjeđuje