Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Soul Fingers, zagrebački soul-funk glazbeni sastav kojega predvode Denis i Haris Ahmetašević, ove godine slavi tri desetljeća postojanja koja su proveli u nebrojenim live nastupima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. S obzirom da koncerata već godinu i pol dana uglavnom nema, obljetnicu su obilježili radno, na jedini mogući način – snimanjem nove pjesme i novoga spota. Njihov, kako kažu, 'mali video brod' pod nazivom „All I Wanna Do Is Dance“, upravo je porinut na valove svih frekvencija i medija, a kao i obično obiluje zaraznim plesom, veseljem i zabavom.

Remiks pjesme djelo je Baby Dooksa, dok su za koreografiju zaslužni plesači studija Modus. Podršku u realizaciji projekta dao im je Mario Petreković, kojega dečki opisuju kao „ljubitelja Soula i špageta“.

„Neka nas scene ovog spota uvijek podsjete da smo imali čast živjeti u vremenima bez glazbe, publike i plesa, ali i na to da smo ipak pronašli načina da glazba preživi!“, kažu Denis i Haris optimistično. „Zahvaljujemo prije svega našim dragim glazbenicima što su prihvatili ideju da se penju po skeli, potom svim prolaznicima koji su nam tih dana dovikivali neka 'malo pojačamo!', a ujedno zahvaljujemo i svim vozačima koji su nam trubili u znak podrške. Očito je onih dana u izolaciji svima nedostajalo okupljanja i glazbe.“

„Nakon što pogledate spot, molimo Vas da prije izlazaka na balkone ubuduće dobro provjerite jesmo li možda već mi na njima!“, poručuju nam veselo Soul Fingersi.