Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Da bi saznali što je to glavni lik predložio svojoj djevojci morate pogledati spot za novi singl vokalnog sastava CAMBI. koji izvode u duetu s legendama hip hop-a, splitskim TBF-om. Žensku stranu ove duhovite priče donose ST KOKE - pseudonim iza kojeg se kriju glumice Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić.

CAMBI. je šira javnost upoznala na ovogodišnjoj Dori gdje su prikazali jednu novo moderno lice ovog vokalnog sastava koji predvode Sandro Gerbec, Jure Nikolić, Joško Tranfić i Luka Čulić, a njihov singl "Zaljubljen" prometnuo se u pravi megahit hrvatskog etera.

Pjesmu 'Bambina mia' koju će CAMBI. i TBF zajedno izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu glazbeno potpisuje Josip Radić, član dvojca Valentino Bošković, a stihovi su djelo Saše Antića i Ivice Ivaniševića.

Ova neobična "pop - hip hop opereta" danas je predstavila i svoj video broj koji će se vjerujemo upisati u najbolje video priče hrvatske estrade u posljednje vrijeme, a sve pod redateljskom palicom Milana Latkovića.

Split 80-tih postao je scenografija za pravi mali film u kojem se uz košarkaše Jugoplastike i cijelu plejadu likova pojavljuju i neka današnja splitska lica poput fotografkinje Sonje Dvornik, nogometaša Antonija Asanovića i dizajnerice Anamarije Asanović, a sve to predvođeno iznimno duhovitom cameo ulogom košarkaške legende - Dina Rađe.

Upravo je Anamarija Asanović koja se pojavljuje i u jednoj od glavnih uloga zaslužna za šarene i autentične kostime protagonista koje je složila u suradnji s Textile House Hrvatska i Vintage Shop Ljubljana.

Dojam su svakako obogatile prave retro vespe iz 80-tih u vlasništvu članova Vespa Kluba Split pa je ova video priča pravi mamac za oči i uši ovog ljeta.

CAMBI. i TBF nesumnjivo imaju veliki hit pred sobom, a nama preostaje iz ove priče samo izvući pouku: neka pitanja je ponekad bolje prešutjeti!