Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zagrebački producentski trio ONO predstavio je svoj novi singl "Gdje pripadam". Trio čini skupina glazbenika i producentata: Damir Ostrugač (Mario Huljev, Mind Note, Trophy Jump, Kosmosapien, Vibration Law), Niko Nobilo (Bruto Geto, Mačci) i Ivan Orešković (Songkillers, Soul Shadows, Kosmosapien, Vibration Law) koji na hrvatsku glazbenu scenu dolaze s novim zvukom koji poziva na ples. "Gdje pripadam" možete poslušati u nastavku.

"Gdje pripadam je nastala brzo i lagano, autorski i produkcijski smo ju definirali u prvom sessionu, dalje je sve klizilo. Nismo imali plan kakvu pjesmu radimo, samo smo pratili kreativnu nit kao i svaki drugi dan u studiju i iskreno, gotovo nas je iznenadilo to što je naš novi singl EDM zvuka." komentirao je Niko. Radi se o njihovom drugom singlu producentskog trojca, a ovom plesnom pjesmom nastavljaju gdje su stali prije nekoliko mjeseci kada smo slušali njihov debitantski singl "Božić yeah" koji je osvojio publiku i radijski eter.

Sve počinje s nalaženjem u studiju, a nakon toga jedna stvar brzo dovodi do druge. To je potvrdio i Damir: "Našli smo se u studiju, krenuli sa par ideja, i te ideje su nas neplanirano ali prirodno odvukle na elektronski stil glazbe. Kao producentski trio nemamo apsolutno nikakve potrebe ograničavati se unutar nekih okvira, puštamo da nas glazba sama vodi."

Trio je za svoj novi singl predstavio i prigodni videospot koji je sastavljen od video isječaka preuzetih s interneta. Baš kao i produkcija singla, videospot je također nastao u DIY izdanju i prenosi posebnu poruku. To potvrđuje i ONO: "Radi se o zaljubljenom paru koji su jedan dio mladosti proveli zajedno, no u jednom trenutku životne okolnosti su ih razdvojile. Shvatili su gdje pripadaju te su, nakon što su proživjeli dobar dio života, ponovno pronašli zajedničku sreću."