Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nakon 25 godina u rapu koje je proslavio s mixtapeom, Target je objavio 6. solo materijal nazivom „Krhko je znanje“ (Menart) pokušavajući svojim prepoznatljivim rimama u "mladi gospar" stilu konkurirati zahtjevima novopečenih rapera i trap zvuku.

Objavu digitalnog albuma prati i novi spot za prvi singl „Kako spada“ kojeg je režirao Mislav Peta Petek.

Teme na albumu su ovoga puta posvećene Hip hop kulturi koju Target čuva i modernizira repajući o vještini repanja: „Na "K'j ti je" s Danteom i naslovnoj traci "Krhko je znanje", rapam o promjeni pisanja RAP glazbe sa "e" (rep, reperi) na "Mic masta T" ili u bettle stvarima kao "Opet smo u formi 2" s Crneem i "Osjećaj me prati". Pjesmu „Osjećaj me prati“ je producirao mladi sedamnaestogodišnji SYRS iz Xillersa, zg srednjoškolske grupacije u kojoj upotrebljava poznati refren legende zag rapa Renmana. Na "Mane štani" u produkciji Dulee iz Morske Sobote (Slo) se obračunavam se s "nekulturom" ponekih trap izvođača.“, priča Target.

Da napravi ovaj album, Mladi gospar se odlučio nakon izlaska stvari s karlovačkim producentom Stacom (Zakon braće) gdje je u freestyle stilu pozvao "prave" hip hopere na lojalnost te je zaredao lirike koje svjesno govore o važnosti Hip hopa i na globalnom planu. Iako preferira boom bap stil produkcije, na albumu se nalaze i stvari "Daleko od bratstva" sa Suicidalom i "Bez pameti" s General Woom s kojima Target u trap stilu dopire do svijesti slušatelja tvrdeći da je znanje ponekad stvarno krhko.

Gledajući da se prikaže u pravom svjetlu, Gospar repa o početku stvaranja i prvim grupama na Beatovenov beat na "To je aaight" i opisuje scenu na Kickass-ovom "Kako spada" koja je zbog svoje dinamike i izabrana za prvi singl.

Ako se vodimo za početnom rimom na albumu "Mladi gospar nepotkupljiv, stil mu je neizustiv..." Target je i ovaj put donio dobar Hip hop i kako kaže, zapečatio karijeru svakom lažnom subjektu u rap svijetu:

„Jer kako stare rime kažu "Jedno je rap, a ono drugo je pjevanje, a moj rap je mir, ljubav i razumjevanje!" Sta reci nego - Krhko je znanje! Pa da vidimo...“

Popis pjesama:

Krhko je znanje
Osjećaj me prati
Opet smo u formi feat. Crnee
Kako spada
K'j ti je! feat. Dante
To je aight
Mic masta T
Daleko od bratstva feat. Suicidal
Mane štani
Bez pameti feat. General Woo
Zakon braće
Si za glazbu razbu? (DJ Jazz remix)