Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Glazbenik Mick Fleetwood objavio je live verziju pjesme Rattlesnake Shake, a na pjesmi su sudjelovali pjevač Aerosmitha Steven Tyler i Billy Gibbons iz ZZ Topa.

Izvorno je pjesma objavljene davne 1969. godine na albumu Then Play On, a sada je dobila moderno „osvježenje“ u vidu suradnje s dvojicom vrhunskih pjevača.

Pjesma je snimljena na koncertnom događaju prošle godine u spomen na Petera Greena, preminulog člana Fleetwood Maca. Osim trojice glazbenika, sudjelovali su i David Gilmor iz Pink Floyda, Noel Gallagher iz Oasisa, Pete Townsend iz grupe The Who i bivši basist Rolling Stonesa Bill Wyman.

Ova pjesma naći će se na albumu Mick Fleetwood & Friends Celebrate the Music of Peter Green and the Early Years of Fleetwood Mac koji će biti izdan kao ekskluzivni box set, a i dostupan u više formata. Najopsežnije izdanje svakako će biti The Super Deluxe edition koje će doći iz 4 ploče, dvostrukog CD-a, Blu-ray izdanjem te knjižicom na 20 stranica. Sva fizička izdanja bit će dostupna od 30. travnja za kupovinu.